avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot contesta o sentinta civila pronuntata in baza unui ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot contesta o sentinta civila pronuntata in baza unui articol de lege abrogat?

Am primit o sentinta civila,in baza unui articol de lege abrogat.Este valabila sau o pot contesta cu apel?Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:05, 4 Septembrie 2025
Care este problema dumneavoastră? Nu aveți treabă, se vede. Doamna nu este avocat și nu a fost niciodată, problema este că și atunci și acum își atribuie semnătura " avocat" în acte oficiale, iar asta este infractiune

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Dvs cu cine va certați pe un subiect vechi de acum 13 ani.Dna respectiva probabil nu mai e activa pe acest forum de ani de zile.Cu un simplu search pe google puteți verifica dacă dna este sau nu av,dar nu vad relevanta atât timp cât pe acest forum răspund mulți care nu au făcut măcar dreptul la FF. La o universitate neacreditata..

Nu pe Google se verifică, domnule, ci pe tabloul UNBR...se vede cât Drept știți. Nu a a figurat și nu figurează, ceea ce este infractiune.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E bune ca după 3 postări pe un forum ne dați lecții privind dreptul..Pe google dând search găsiți atât site urile baroului,unbr cât și a altor pagini care preiau datele respective.Sesizati organele competente dacă aveți date concrete dar lăsați aprecierile făcute în necunostiinta de cauza ,eventual evaluati cariera dvs sau a apropiaților dvs.Sunt sigur ca în profesia dvs suntetino personalitate recunoscuta internațional și doar modestia va face sa comentați obraznicut în spatele unui profil.
Ultima modificare: Joi, 4 Septembrie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Ce sa vedeți? Cariera mea este chiar cunoscuta la nivel internațional. Spre deosebire de dumneavoastră, nu vorbesc cu necunoscuții și nu mă bag in discuții precum un supozitor. Mai mult decât atât, am sesizat că individa practica avocatura clandestină și mi se pare dubios că vorbiți la plural. Cumva susțineți așa ceva? Pentru că, domnule, eu vorbesc direct cu președintele UNBR, nu am nevoie să mă " informez de pe Google".

Adrian Cristian a scris:

Care este problema dumneavoastră? Nu aveți treabă, se vede. Doamna nu este avocat și nu a fost niciodată, problema este că și atunci și acum își atribuie semnătura " avocat" în acte oficiale, iar asta este infractiune

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Dvs cu cine va certați pe un subiect vechi de acum 13 ani.Dna respectiva probabil nu mai e activa pe acest forum de ani de zile.Cu un simplu search pe google puteți verifica dacă dna este sau nu av,dar nu vad relevanta atât timp cât pe acest forum răspund mulți care nu au făcut măcar dreptul la FF. La o universitate neacreditata..

(((((((((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probele in noul cod civil D-ele-A D-ele-A Conform noului cod civil probele sunt reglementate? Ce articole cuprind reglementarea? Conform vechiului cod, marturisirea era prevazuta in art. 1204, 1205, ... (vezi toată discuția)
Noile coduri anca.patri anca.patri Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca toate codurile noi au intrat in vigoare, adica codul civil, penal, codul de procedura civila si codul de procedura ... (vezi toată discuția)
Aplicarea în timp a legii civile - art. 6 alin. (6) din noul cod civil cafea1 cafea1 este aplicabil noul cod civil unui divort inceput sub imperiul legii vechi si inca neterminat la aceasta data? este retroactvitva sau nu legea in acest caz? ... (vezi toată discuția)