Sunt mama unui baetel care peste cateva zile va implini 2 ani si ca urmare ar trebui sa incep serviciu. Sunt angajata la o agentie a unei companii, iar in timp ce ma aflam in CCC agentia la care lucram eu s-a desfintat :
1. Angajatorul are obligatia sa m-i ofere acelas post ? - sau care este solutia legala in acest caz ?
2. Salariul brut la data intrarii in CCC era de 600 RON, angajatorul are obligatia sa-mi actualizeze salariul ? (mentionez ca in timpul CCC am terminat facultatea, si m-am incris la un master - primesc ceva sporuri pt asta ?)
Ati fost corect informata de la ALOFM. Perioada de 12 luni lucrate care constituie stagiul de cotizare pentru somaj sunt :
03.01.2006 - 03.01.2007 perioada anterioara concediului pentru cerestere copil. Aceasta perioada o aveti lucrata la 2 societati astfel ca averi nevoie de adeverinta de la ambele societati.
Pentru a beneficia de somaj incepand cu data de 05.01.2009 trebuie sa depuneti dosarul in termen de 30 zile de la data incetarii contractului de munca.
Societatea respectiva ar fi trebuit sa va informeze in scris despre situatia locului dvs de munca si a postului. In cazul acesta trebuie sa va propuna un alt post conform pregatirii dvs sau sa va intocmeasca dosarul pentru somaj dupa terminarea preavizului de 20 de zile.
[/quot
eu din cate stiu nu are voie sa te dea afara 6 luni;despre ce preaviz e vorba?nu vb de revenirea din ccc?
1. Daca se desfiinteaza postul ocupat de dvs. va poate concedia cu art.65 din Codul muncii.
2. Pentru primirea indemnizatie de somaj se iau in calcul 12 luni de dinaintea intrarii in CCC.