Sunt mama unui baetel care peste cateva zile va implini 2 ani si ca urmare ar trebui sa incep serviciu. Sunt angajata la o agentie a unei companii, iar in timp ce ma aflam in CCC agentia la care lucram eu s-a desfintat :
1. Angajatorul are obligatia sa m-i ofere acelas post ? - sau care este solutia legala in acest caz ?
2. Salariul brut la data intrarii in CCC era de 600 RON, angajatorul are obligatia sa-mi actualizeze salariul ? (mentionez ca in timpul CCC am terminat facultatea, si m-am incris la un master - primesc ceva sporuri pt asta ?)
daca nu am nici o dovada scrisa ca mi-a fost refuzata cererea de revenire la servici din ccc pot face o sesizare la itm?ar fi tarziu acum daca fac cererea scris de revenire la servici din ccc daca copilul a facut 2 ani pe 2 mai 2009?cererea,srisoarea sau instiintarea cam cum ar trebui sa fie?daca puteti sa-mi dati un model si daca raspunsul e negativ doar verbal si nu si pe hartie cum trebuie sa procedez ,ce trebuie sa mai fac in conditiile astea?cum pot dovedi???mentionez ca si-a schimbat sediul firmei si nu stiu unde e,iar persoana careia as putea sa-i dau instiintarea este doar casiera care vinde bilete fiind o societate de transport,(si nu este in masura sa-mi dea ea o inregistrare)sau eventual dansul(patronul)dar sigur nu voi primi nici un raspuns pe hartie .Sediul firmei il avea la dansul acasa unde doar sotia sa era in masura ptr orice,acum si-a schimbat locuinta (intr-o vila si automat si sediul)caci la vechiul sediu locuieste altcineva.
Cererile, in general se pot depune atat personal (luand numar de inregistrare) cat si trimise prin fax sau prin posta/curier cu confirmare de primire. Incercati sa faceti rost de numere de telefon/adresa.
Posibil insa sa fie un pic tarziu, daca trebuia sa reveniti pe data de 2 mai 2009. Aveti martori c-ati contactat angajatorul?
Se poate.
Trebuie sa faceti cerere de revenire la serviciu mai intai (pentru ca in concediu de crestere copil contractul dvs a fost suspendat la initiativa dvs) si apoi , chiar din prima zi sa aveti concediu medical.
buna ziua!Am avut contractul de munca suspendat incepand 01.07.2007 cu art 51 lit a in vederea concediului de crestere a copilullui.Pe 2 mai 2009 copilul afacut 2 ani ,ca urmare trebuia sa incep serviciul pe 3 mai.Nu s-a intamplat asta ,pe motiv ca postul s-a desfiintat ,si urmeaza sa mi desfaca contractul de munca (banuiesc cu art 65 (1).Am dreptul la ajutor de somaj si daca este o data limita in desfacerea contractului de munca ,adica daca e cumva tarziu daca incetarea activitatii se intampla la sfarsitul lunii mai?(bineinteles din motive tot care nu tin de persoana salariatului);stiu ca trebuie sa primesc un preaviz de 20 de zile lucratoare ,imi poate da acest preaviz incepand cu 3 mai 2009 data la care eu trebuia sa incep srviciul?