Buna ziua ! Sunt "asistat social" din noiembrie 2011 (dupa ce am lucrat in politie 15 ani si o luna).Din data de 30.11.2011 si pana in prezent nu am inteles de la cei de la financiar ce drepturi banesti mi se cuvin ca salarii compensatorii.Initial mi-au spus ca vom sta de vorba in ziua in care ma voi prezenta cu decizia de pensie iar acum mi-au explicat ca "nu este necesar decat sa astept sa-mi vina randul,raportul pentru cele zece salarii fiind intocmit cu data in care eu am primit decizia medicala".Cand am intrebat si despre cele doua salarii pe an,ca diferenta dintre varsta standard de pensionare si varsta mea,am fost intrebat la randul meu : "Cine ti-a spus ca ai beneficia de acest drept?".Pentru acest motiv va rog frumos sa-mi spuneti care ar fi procedura precum si baza legala in acest caz.Vreau ca de maine sa incep sa le solicit in scris celor de la I.P.J. sa-mi dea un raspuns.Va multumesc !
Daca sunteti din Suceava,de ce nu ati reactionat mai repede ? Noi deja am inceput actiunea de a aduna acte premergatoare pentru a merge in instanta de judecata !!! Suntem vreo 27-30 de "neintelegatori" care nu suntem de acord cu raspunsurile primite de la Serviciul Financiar.Hai ca intru pe email si poate mai putem face ceva si pentru dumneavoastra !
Nimic domnule.Toti asteptam.Pe de alta parte,asa cum am aratat mai sus,am mers in instanta pentru cele doua salarii,si aici asteptam si atat.Am auzit un zvon ca in judetul Arad s-ar fi castigat un astfel de litigiu cu ministerul(daca cineva de la Arad mi-ar putea confirma,multumesc anticipat !!!).Ceva noutati mai puteti gasi pe siteul SCMD-ului.O zi buna sa aveti !
Eu astept din luna decembrie, nu am primit nici macar decizia... bani, nici atat.
Ati mai auzit ceva in legatura cu modificarea legei pensiilor? Mai putem spera macar din toamna la vreo modificare?