avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM persoana cu certificat de inregistrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM persoana cu certificat de inregistrare

Buna ziua. Am urmatoarea intrebare: pot face contract de munca unei persoane straine, care imi aduce ca si act de identitate un Certificat de Inregistrare care atesta ca are drept de rezidenta in Romania?
Pe certificat are si CNP (care incepe cu 7), ii scrie locul nasterii (Irak) si statul membru de origine (Suedia) si atunci ce cetatenie ii trec in Revisal: Suedia?
Domnul este medic si are diploma valabila in Romania, este inscris la zi la Colegiul medicilor din Romania (deci ar avea drept de practica).
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: crenguta79 , utilizator 12:18, 5 Iunie 2012
Raspund tot eu :) , am gasit aici informatii: [ link extern ] .
"Documentele emise de Oficiul Roman pentru Imigrari care atesta rezidenta in Romania sunt: certificat de inregistrare (pentru cetatenii UE/SEE/Confederatiei Elvetiene), carte de rezidenta (pentru membrii de familie ai cetatenilor UE/SEE/Confederatia Elvetiana), carte de rezidenta permanenta (atat pentru cetatenii UE/SEE/Confederatia Elvetiana, cat si pentru membrii lor de familie).
Cetatenii UE/SEE/Confederatiei Elvetiene si membrii lor de familie pot lucra pe teritoriul Romaniei in mod dependent/independent in aceleasi conditii ca si cetatenii romani (pe baza unui contract individual de munca, contract de detasare, aviz, etc.)."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezidenta angajat din ue RENATINA RENATINA BUNA SEARA LOCUIESC DE 3ANI CUN CETATEAN ITALIAN EU AM DOMICILUL STABIL BRASOV CUM POT FACA RESIDENTA PT EL PENTRU CA VREA DSA LUCREZE IAR PT ANGANJAT CERE ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat rezidenta pf DiaD DiaD Pentru obtinerea certificatului de rezidenta pentru o persoana fizica, cetatean italian, asociat si administrator al unei societati infiintate anterior, care ... (vezi toată discuția)
Reintregirea familiei aloghin aloghin Buna ziua! Am un coleg cetatean francez, cu certificat de inregistrare in Romania, care doreste sa aduca in tara sotia sa, de nationalitate marocana. Ce ... (vezi toată discuția)