avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Reintregirea familiei
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Reintregirea familiei

Buna ziua!

Am un coleg cetatean francez, cu certificat de inregistrare in Romania, care doreste sa aduca in tara sotia sa, de nationalitate marocana. Ce acte sunt necesare pentru sederea sotiei pe termen lung in Romania?

Va multumesc!

O zi placuta!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:22, 14 Ianuarie 2015
Ce inseamna ''certificat de inregistrare''? Munceste cu forme legale, e la studii etc., are permis de sedere?
Permisul de sedere pe termen lung nu se obtine de la prima aplicare, initial se acorda pe termen de un an.
"Certificatul de inregistrare" este documentul eliberat de I.G.I pentru cetatenii UE, detasati pe teritoriul Romaniei si atesta faptul ca titularul are drept de rezidenta inregistrat pe teritoriul Romaniei.
Daca sotia are rezidenta in Franta se poate; gasiti detaliile aici, la 1.4.A. Membrii de familie (cetateni UE/SEE/Confederatia Elvetiana) - vedeti ca detaliile sunt in link-uri:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezidenta angajat din ue RENATINA RENATINA BUNA SEARA LOCUIESC DE 3ANI CUN CETATEAN ITALIAN EU AM DOMICILUL STABIL BRASOV CUM POT FACA RESIDENTA PT EL PENTRU CA VREA DSA LUCREZE IAR PT ANGANJAT CERE ... (vezi toată discuția)
Cim persoana cu certificat de inregistrare crenguta79 crenguta79 Buna ziua. Am urmatoarea intrebare: pot face contract de munca unei persoane straine, care imi aduce ca si act de identitate un Certificat de Inregistrare care ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean din maroc - viza pentru franta ioana_d ioana_d Buna ziua, Sunt cetatean roman, in prezent locuiesc in Bucuresti dar peste o luna voi lucra in Franta(in Paris) cu contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)