Scuzati-ma ca va deranjez cu o intrebare dar nu m-am lamurit in privinta unui aspect.Solutia intru-un dosar penal urmeaza a fi data zilele astea, de unde pot afla inainte de a fi instiintat acasa?Se publica intr-un registru, se anunta in sedinta publica?La cat timp dupa as putea gasi informatia?
Intai va trebui ca expertiza sa fie incuviintata de instanta de judecata. Primul pas pe care trebuie sa il faceti este sa motivati si sa convingeti instanta de ce prima expertiza a fost incorect efectuata si ca ea nu corespunde adevarului. Abia ulterior, daca instanta dispune se va anula prima expertiza si se va face o alta.
Expertiza contabila asupra unei gestiuni.Pe fond avocata mea nu a cerut expertiza deoarece a spus ca sunt probe clare ca aveau acces si alte persoane la acel calculator, deci urmeaza sa fiu achitat.Dar judecatorul n-a tinut seama si acum m-am trezit ca trebuie sa platesc sute de milioane prejudiciu.
Expertiza facuta de acuzator este din start compromisa deoarece, nu stiu cum, au stricat hardul calculatorului pe care operam eu.Asa ca au intrat in ceva baza de date si cu un nu stiu ce CD au facut aceasta expertiza.Dar nici asta nu a tinut cont judecatorul.
Pentru mine este foarte importanta o noua expertiza doar ca nu am bani daca e prea scumpa.Speram sa intre in cheltuielile de judecata.
Termen recurs
mihai_14
Buna ziua ,va rog frumos sa-mi spuneti si mie, cei in drept, daca termenul de recurs in penal, curge de la data pronuntarii hotararii, sau de cand se comunica ... (vezi toată discuția)