avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Incheiere contract de achizitie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Incheiere contract de achizitie

Ofertantul declarat castigator, singurul participant la procedura, nu s-a prezentat la data si la ora stabilita in vedera incheierii contractului de achizitie.
Ce masuri pot lua si care este baza legala, intrucat in OUG 34 si in HG 925 nu am gasit nimic concret?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 10:44, 6 Iunie 2012
Mai trimiteti -i o notificare cu confirmare de primire sa specifice daca se va prezenta sa incheie sau nu contractul, mentionand si termenul de 7 zile in care trebuia incheiat contractul de la data expirarii termenului de contestatii. Mentionati ca in cazul in care nu raspunde in termen de...se va interpreta implicit ca refuz de semnare a contractului. In acest caz, anulati procedura cu art.209, alin.1, lit.c) din OUG 34 si retineti-i garantia de participare, conform art.87, alin.1 lit.c) din HG 925.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iunie 2012
vlad nicolae, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz semnare contract rodica24r rodica24r Ofertantul declarat castigator nu prelungeste valabilitatea ofertei si a garantiei de participare si nu se prezinta la semnarea contractului La data ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate oferta cateldestept cateldestept In cazul unei licitatii mi se cere prelungirea valabilitatii ofertei si garantiei de participare (peste cele 90 zile). 1.Sunt obligata la aceasta? 2.Pot sa ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie in urma participarii la o licitatie crysenc21 crysenc21 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu urmatorul aspect - daca la o licitatie o societate nu a fost declarata castigatoare - dar a depus si o garantie ... (vezi toată discuția)