avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Denigrare persoane?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Denigrare persoane?

Buna ziua. Exista o chestie pe internet: mai multi useri a unui site se aduna si scriu mesaje de denigrare la un star al muzicii, gen: dormi in pace, Dumnezeu sa te odihneasca, pentru a induce in eroare vizitatorii videoclipului respectiv, si a ii face pe fani sa creada ca persoana respectiva e moarta. De obicei chestia asta se intampla la videoclipurile lui Justin Bieber pe youtube. Daca se face chestia asta in Romania, poti fi dat in judecata? De exemplu i-o faci la Guta. Multumesc.
Cred că deja a fost făcută o astfel de farsă, în ceea ce-l priveşte pe ,,Guţă,,. Se lansase zvonul că ar fi fost împuşcat. Dar dacă destinatarul farsei nu s-a sesizat, ce treabă au alţii?
Se pot face tot felul de remarci, pentru că v.i.p.-urile , în general, au şi fani, dar există şi persoane care-i antipatizează.
Dar politicienii ce să mai spună, la câte aiureli circulă, în special pe fb?
,,Calitatea ,, de persoană publică trebuie asumată, cu bunele şi cu relele ei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Kitsch Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Kitsch-ul e destul de greu de definit pentru ca trebuie ca definitia sa fie astfel conceputa incat sa dobandim o unealta prin care sa putem desparti cu ... (vezi toată discuția)
Cum acționez în instanță pe cineva care mi-a expus istoricul medical în public? ContSters470142 ContSters470142 Va salut cu stima!!:) Ma adresez dvoastra in urmatoarea speta: -dupa un post al meu pe un forum de discutii generalist, am ajuns la un conflict de idei si ... (vezi toată discuția)
Tanto, iti strica 80.000 de lei? Ares-3 Ares-3 E titlul unui articol de pe Realitatea care mie in dimineata asta mi-a varsat ... (vezi toată discuția)