avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ce fel de contract?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ce fel de contract?

Buna Ziua!
Ce fel de contract ar fi bine sa inchei cu un producator de textile, caruia ii voi comanda produse conform specificatiilor mele(eu fiind comerciant), pentru a-mi proteja ideea si design-ul sa nu fie utilizate in productia lor si pentru alti clienti?
Ma puteti ajuta cu un model de contract?

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 08:08, 7 Iunie 2012
Puteti insera clauze de confidentialitate si raspundere, dar e bine sa nu va limitati doar la un model de pe internet, contactati un profesionist in vederea redactarii /negocierii unui astfel de contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce conține un contract de prestare servicii? Julieta352 Julieta352 Bună ziua! Recent mi-am făcut PFA și urmează să închei primul meu contract de prestare servicii. Mă ocup de copywriting si design graphic. Problema ... (vezi toată discuția)
Interpretare articol din legea 350/2007 Marryann10 Marryann10 Buna ziua. Am rugamintea sa ma ajutati cu interpretarea alin.4, art. 5 din legea 350/2007. Mai exact ce interpretare se da, la mentiunea ca ,,protectia ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen pentru productie textile prin terte firme? ddragan ddragan Buna dimineata si La Multi Ani! Sunt Intr. Ind. si doresc sa imi extind obiectul de activitate in domeniul comertului cu produse textile. Nu reusesc sa ... (vezi toată discuția)