avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cabinet psihologic in bloc de locuinte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cabinet psihologic in bloc de locuinte

Un cabinet psihologic functioneaza la demisolul locuit al unui bloc ( cu sau fara aprobari !? ). Recent psihologul vinde locatia de la demisol si cumpara un apartament in acelasi bloc , pe aceiasi scara, mai sus , la parter.
Muta cabinetul psihologic in noul apartament si functioneaza in continuare........
Intrarea in cabinet se face prin scara blocului ( pe usa de intrare in apartament )
Pentru a functiona in noul apartament , trebuia sa schimbe destinatia acestui apartament ? Avea nevoie de aprobari ? De la cine ? Ce lege reglementeaza aceasta speta ?
Cel mai recent răspuns: Tudor-Andrei , utilizator 21:32, 17 Noiembrie 2021
horeabortan a scris:

[...]

Profesia de psiholog este profesie liberala. Practicantul ei se inregistreaza in Registrul Psihologilor si la Finante, nu la Registrul Comertului. Pe cale de consecinta, nu este obligat sa schimbe destinatia spatiului.


Oare?

Da, psihologii pot avea si drept de libera practica.
Cititi pe site-ul Colegiului pshilologilor din Romania:
[ link extern ] /
Tocmai ca nu are nevoie. Aprobarile vecinilor sunt necesare in momentul schimbarii destinatiei. Asta discutam legal. Frumos ar fi ca aceasta problema sa fie rezolvata amiabil.
horeabortan a scris:

Tocmai ca nu are nevoie. Aprobarile vecinilor sunt necesare in momentul schimbarii destinatiei. Asta discutam legal. Frumos ar fi ca aceasta problema sa fie rezolvata amiabil.


Nu cred ca ne putem intelege amiabil.....a modificat structura apartamentului ( a daramat camara , baia si a facut o usa intr-un perete de sustinere ) si nu are aprobarile vecinilor pentru schimbarea destinatiei .In acest caz , catre cine trebuie adresata plangerea ?
buna ziua,
suntem in aceiasi situatie si noi si am vrea sa stim nu cumva trebuie sa plateasca mai mult(ceva) pentru cheltuiala cu interfonul reparatii etc, spre ex?
cata lume intra la el si cata la noi?

Alte discuții în legătură

Acord......buna dimineața, in urma cu un an am obtinut certificatul de inregistrare ... AADRIANA.O AADRIANA.O Buna dimineața, In urma cu un an am otinut Certificatul de Inregistrare pentru Cabinet individual de psihologie, deasemenea si Certificatul de Inregistrare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . sunt deținătorul unui cabinet stomatologic care ... SennaAyr SennaAyr Buna ziua . Sunt deținătorul unui cabinet stomatologic care funcționează de 12 ani într-un apartament de bloc la parter . Doresc sa ofer spre închiriere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! va rugam ! asociatie de proprietari cotroceni, bloc ... evalazar evalazar Buna ziua ! Va rugam ! Asociatie de proprietari Cotroceni, bloc LOCUINTE- S+P+4/2015. Un proprietar - inchiriaza ap. unui Cabinet avocatura -9 pers. si sustine ... (vezi toată discuția)