Buna ziua! am si eu o problema sau cel putin asa cred.am fost astazi 16 iunie sa imi platesc o restanta la intretinerea apartamentului aferenta lunii ianuarie 2012(mentionez ca din cauza unor probleme personale nu am putut plati la timp.....boc stie de ce).si domnul care incaseaza intretinerea imi zice ca am si o penatitate de 0.1%/zi,adica am de plata penalitati pe 56 de zile(56 de zile se implinesc pe 31 iunie 2012)astazi ar fii trebuit sa platesc penalitati pe 42 de zile.....dansul sustine ca asa se calculeaza penalitatile conform unei decizii a adunarii generale.intrebarea este:este normal sa platesc penalitati si zile post achitare a datoriei? nu era normal sa imi calculeze la zii si sa imi mai scada ceva din cele 56 de zile?va multumesc anticipat
da va zic sigur ca asa este.....sunt calculate penalitati pana la data de 30.06.2012.....la fel am zis si eu ca nu are cum sa imi ia penalitati viitoare.am cerut ca din cat au calculat ei sa imi scada vreo 16 zile era...nu s-a vrut ......mi-a zis ca daca nu vreau sa platesc asa sa nu platesc.oricum se pare cand iti cunosti un pic drepturile esti deranjant.da se spunea in postarile de mai sus ca se percepe o penalitate mica.da sunt deacord......deasemenea nu sunt un locatar de rea credintza...doar ca din motive personale nu am putut plati....totodata asumandu-mi riscul de a plati penalitati....e normal.Culmea cand m-am mutat eu in bloc nu se luau penalitati....si eu am fost cel care am sustinut ca trebuiesc luate ceva penalitati ptr ca nu este in regula fara penalitati.....:P pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti.....era un proverb.oricum va multumesc celor care mi-ati scris.m-a ajutat sa vad ca sunt si alti oameni care nu vad in regula penalizarea pe zile viitoare.