Dupa aproximativ 2 luni si jumatate de la depistarea in trafic cu alcoolemie sunt in posesia tuturor probelor , respectiv 0,70 prima 0,55 a doua , recalculare 0,85 stau si intreb acum posibile consecinte deoarece urmeaza ca dosarul sa ajunga la parchet!!! Multumesc tuturor celor care vor posta
si inca ceva care am omis sa intreb din momentul ajungeri dosarului la parchet cam in cat tip se trimite o solutionare ,aproximativ, ca stiu ca nu este termen fix banuiesc ca in urmatoarele 2 luni o sa primesc rezolutia se va termina si perioada de suspendare... Va multumesc
eu stiam ca in jur de 2 luni dureaza, ma rog acum intervine si vacanta judecatoreasca si pentru ca nu este ceva important o sal mai tina , dosarul p acolo o sa incer cu o cerere de urgentare sper sa nui supar:P Sper sa aflu si propunerea cu care v-a pleca zilele astea... sa auzim de bine
legat de propunere domnului politist eu cel putin cred ca el este cel care poate da un verdict in cazul meu....mai ramane doar sa nui fac o impresie proasta , oricum o astfel de chestiune te demoralizeaza psihic si fizic sper sa trec cu bine peste cat mai repede , si de acum incolo fara nici o bere la volan!!!!!
0.45 in aerul expirat
anno
In data de 12.05.2011,ora 4:40 am fost oprit de catre politie pentru a vedea daca am baut,in momentul in care mi-au pus etilotestul a iesit 0.45 in aerul ... (vezi toată discuția)