avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Trafic de droguri de risc- contestatie in anulare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Trafic de droguri de risc- contestatie in anulare respinsa- se poate formula o revizuire?

Buna ziua tuturor!
Astept cat m-ai multe sfaturi !
Doresc sa stiu daca m-ai exista vreo posibilitate de a scapa de pedeapsa cu inchisoarea dupa ce a fost respinsa o contestatie in anulare !Se poate accepta cererea de revizuire?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters255534 , utilizator 18:10, 29 Iunie 2012
Dar pe ce cale? Exista si o alta cale ?Sau m-ai exact ,exista o cale de a modifica hotararea judecatoreasca care este data de Inalta curte si de a ramane in libertate?
Ceea ce doriti dvs. nu se mai poate obtine prin nicio cale. Pedeapsa primita este rezonabila, iar hotararea este definitiva.
Totusi exista cai extraordinare de atac si probe !Fiind la prima fapta consider k nu era cazul sa se ajunga la o astfel de pedeapsa !Avocatul persoanei in cauza nu o sa lase lucrurile asa !A spus k o sa ajunga pana la Drepturile Omului!Poate va fi bine!
Este vorba de trafic de droguri si de 50 de grame de canabis, nu de 10 pastile de paracetamol. Cu 2 ani jumatate a scapat foarte usor avand in vedere pedepsele prevazute pt astfel de infractiuni. Faptul ca vi se pare o pedeapsa mare sau ca e la prima abatere nu inseamna ca i s-a incalcat un drept din Conventie. S-a tinut cont de faptul ca este la prima abatere deoarece a luat doar 2 ani jumatate. In aceste cazuri se ajunge si la pedepse de pana la10 ani.
OK!Am inteles opinia dumneavoastra!Intra-ti pe portal si uitativa cate persoane care au fost prinse in flagrant cu cantitati mult m-ai mari au primit pedepse cu suspendare si nu cu executare!Prostia a fost a lui ca a facut apel la Curtea De Apel Constanta !Daca statea in banca lui ramanea cu pedeapsa din prima instanta cea cu suspendare!Multumesc pentru raspunsuri!Am sa va tin la curent cu ceea ce se va intampla!

Alte discuții în legătură

Revizuire dosar penal pici80 pici80 ce este revizuirea unui dosar penal? (vezi toată discuția)
Revizuire mimiela mimiela Buna ziua , Am doua sentinte , una de la tribunal si una de la curtea de apel . Dar dupa un an faptuitorul care este incarcerat cere revizuirea . Ce se poate ... (vezi toată discuția)
Revizuirea pedepsei TITEL_08 TITEL_08 VA ROG DACA PUTETI SA MI RASP SI MIE IN CE CONSTA REVIZUIREA PEDEPSEI ATUNCI CAND AI RAMAS DEFINITIV: 1.IN CE CONDITII POTI CERE REVIZUIREA PEDEPSEI? 2.IN CE ... (vezi toată discuția)