avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general care este articolul contabil ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

care este articolul contabil ?

rugaminte, o societate a cumparat un autoturism de la o persoana fizica cu contract/vanz/cumparate,care este articolul contabil :2133.....? si achitarea 5311.....?, multumesc
Cel mai recent răspuns: murgu veronica , utilizator 18:17, 20 Iunie 2012
2133 = 461
461 = 5311
multumesc inca odata , ai fost draguta si mai ajutat, daca consideri ca putem colabora, poate si eu iti pot fi de folos,aceasta este adresa mea :murgu_veronica@yahoo.com,astept acceptul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism cismaruandreea cismaruandreea buna ziua firma are un autoturism de vanzare care are o valoare mica de vanzare ca este vechi. il cumpara un angajat al firmei. autoturismul este iesit de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate srl-uri ContSters103316 ContSters103316 O sc formata din doi actionari 50 si 50 care nu a relizat venituri dar a facut achizitii de bunuri (mobile si imobile). Valoarea bunurilor achizitionate apare ... (vezi toată discuția)
Inregistrare auto in leasing Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Am avut un auto in leasing financiar.S-a terminat contractul.Urmeaza transferul dreptului de proprietate.Ce inregistrari contabile fac la ... (vezi toată discuția)