avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract chirie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract chirie

Buna ziua!
Cum sa procedez in cazul in care persoana juridica inchiriaza un apartament de la o persoana fizica? s-a conceput un contract de chirie dar plata chiriei lunare prin ce document o evidentiez in contabilitate?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 18:31, 21 Iunie 2012
Daca plata se face cu numerar se intocmeste o dispozitie de plata catre casierie in fiecare luna, cu semnaturile legale, precum si a destinatarului platii cu elementele de identificare( nume, prenume, CNP, CI) cu semnatura acestuia.Daca plata se face intr-un cont bancar se va folosi ordin de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Document justificativ încasare chirie Romeo Valentin Romeo Valentin Bună ziua. Am o întrebare pt care va rog un răspuns cât mai justificat im măsură posibilităților. Dacă o persoana fizica în baza unui contract de ... (vezi toată discuția)
Document justificativ pt. chirie platita la o persoana fizica djina djina Buna! In urma unui act de dare in plata incheiat intre societate si proprietarul spatiului in care se desfasoara activitatea, (proprietarul este si ... (vezi toată discuția)
Registru de casa niko79 niko79 Buna ziua! Am o societate cu 2 puncte de lucru (magazine) si sediu. Am pentru fiecare cate un reg. de casa, deci in total 3. La sfarsit de saptamana iau ... (vezi toată discuția)