avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Finantele intarzie cu eliberarea taxei auto.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Finantele intarzie cu eliberarea taxei auto.

Decizia curtii a fost definitiva si irevocabila .
Am asteptat o luna ca finantele sa faca recurs.
Nu au facut.
In acel moment am depus la finante decizia curtii impreuna cu cererea de restituire a banilor in care am specificat un cont bancar in care sa depuna banii.

A trecut o luna de la depunerea cererii la FINANTE CLUJ.
SI inca mai astept.
Am inteles ca dureaza o luna pana sa depuna banii dar aceasta a trecut.
Sau ma insel eu?
Dureaza mai mult?

Ce se poate face?

Orice idee e binevenita

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 19:20, 18 August 2012
Pentru fiecare zi de intarziere, pana la plata efectiva, veti primi dobanda stabilita de art. 120 alin. 7 Cod procedura fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa poluare laurapetre laurapetre Buna ziua, Ma numesc Laura si am o problema juridica. As dori daca se poate sa ma ajutati cu un sfat. Am contestat in instantele judecatoresti taxa de poluare ... (vezi toată discuția)
Finante - compensare radiana2012 radiana2012 Pot cerere finantelor compensarea datoriilor ( cu data platii taxei de poluare adica 01.05.2011) care le avem de platit catre finante cu taxa de poluare de ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare lorecriss lorecriss Buna seara.As avea si eu o intrebare,daca se poate....Dupa cat timp iti primesti banii inapoi,din moment ce ti-a venit decizia de la tribunal acasa?Ce ar ... (vezi toată discuția)