avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare sentinta art.278 ind. 1 c.proc.pen.si cai ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare sentinta art.278 ind. 1 c.proc.pen.si cai de atac

In cazul in care mi-a fost respinsul "pseudo-recursul" plangere impotriva ordonantei procurorului de netrimitere in judecata, voi primi pronuntatea/hotararea (sau cum s-ar numi ea) acasa in posta?
Va fi motivata?
Cel mai recent răspuns: xuser , utilizator 00:16, 27 Iunie 2012
Nu, hotararea este definitiva asa cum am aratat mai sus, iar in termenul de 20 de zile judecatorul va redacta /motiva hotararea care a fost pronuntata.
Ok , deci pot depune o cerere ca sa-mi elibereze o copie xerox? insa, voi trebui sa platesc acel xerox?
Da, cu sigurata va trebui sa platiti orice copie xerox ce o solicitati de pe un dosar aflat in arhiva.
:offtopic:Interventie moderator.
Am rugamintea de a continua discutia aici si de a nu mai deschide un nou topic pe aceeasi tema ( pct.3.3 din Regulament).
Multumesc pentru intelegere.
xuser a scris:

In urma respingerii plangerii unui 278^1 ca fiind nefondat mai exista vreo cale de atac ordinara sau extraordinara? Sau orice metoda de-a redeschide dosarul?


Ok , se mai poate face ceva? Am inteles ca as putea cere parchetului general redeschiderea UP, mai ales ca nu este data o hotarare definitiva in acest sens?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare sentinta george84 george84 sunt parte intr-un proces penal ce se desfasoara in paralel cu un proces de daune(civil).Doamna grefiera mi-a spus ca redactarea sentintei dureaza 3 ... (vezi toată discuția)
Motivare rezolutie judecator fond penal ic1 ic1 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o clarificare privind urmatoarea situatie: in cazul unei plangeri contra dispozitiei prim-procurorului de scoatere de sub ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva masterguni masterguni buna intrebarea mea este urmatoarea : daca in data de 3/6/1010 am primit o sentinta definitiva la curtea de apel timis in cat timp imi ajunge sentinta sau cate ... (vezi toată discuția)