avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Evacuare locatari
Discuție deschisă în Executare silită

Evacuare locatari

Buna ziua,

In urmatorul caz: o casa este proprietatea parintilor. Casa este executata silit si adjudecata. In casa locuiesc, avand domiciliile acolo, copiii cu familiile lor. Aceste familii ale copiilor pot fi evacuate din casa fara o hotarare judecatoreasca?
Cel mai recent răspuns: BEJ Sahlian , Executor judecatoresc 15:55, 3 Iulie 2012
Fost executor bancar. Evacuari destula experienta (nu doar la banca). Aveti dreptate in actul mde adjudecare nu este mentionat numele persoanelor care ocupa abuziv imobilul dar nu este foarte greu sa rezolvi si aceasta problema (trebuie doar sa vrei, ganditiva ca exista de exemplu DGEP). Si creditorul cere de cele mai multe ori ca evacuarea sa se indrepte impotriva unor persoane pe care de obicei le cunoaste (daca nu le cunsoate se poate pune problema tulburari de posesie si e mai usor) si are si anumite date de identificare. In fine, nu este mereu asa dar instanta incuviinteaza evacuarile destul de des si mai ales cand te duci cu un act de adjudecare. Acum ca mai sunt executori care trimit incuviintarile de evacuare fara sa fi facut ceva investigati inainte si cere evacuarea tuturo persoanelor fara sa faca vreo nominalizare... asta e.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita garantie imobiliara smarty67 smarty67 Buna ziua As dori sa ma ajutati si pe mine cu ceva informatii legate de o \"posibila\" executare silita. Cu doi ani in urma am contractat un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)
Evacuarea pe timp de iarna – executare silita d4dane d4dane Buna ziua, urmeaza sa particip la o licitatie publica pentru a cumpara un imobil executat silit in perioada Decembrie 2013 (inca nu stiu data exacta a ... (vezi toată discuția)
Autorizare patrundere executor yamada yamada In urma unei licitatii imobiliare, adjudecatarul apartamentului castigat la licitatie cere incuviintarea executarii silite. Pe portalul justitiei vad ca s-a ... (vezi toată discuția)