avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... lamurire asupra unei somatii de la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

lamurire asupra unei somatii de la banca

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoare situatie, spunandu-mi ce am de facut. In urma cu cativa ani am facut un credit de consum la banca P. Ulterior,am cerut o refinantare la banca R, urmand ca, din suma primita, sa inchid creditul de la banca P si diferenta sa-mi ramana pentru niste cheltuieli personale. Banca R trimite suma necesara catre banca P, aflu ca se inchide creditul si stau linistita pana de curand, cand ma trezesc cu somatie de la banca P pentru o suma nu foarte mare, dar care trebuie platita imediat, altfel voi fi supusa executarii silite.Mi se spune, cand cer explicatii, ca trebuia sa merg si sa fac cerere de achitare anticipata a creditului, ei si-au tras din acel cont rata lunara si acum cand nu mai sunt bani, ma someaza sa platesc. Eu nu stiu pe cine sa dau in judecata, banca P care ma someaza sau banca R care nu si-a facut treaba la refinantare. Necazul ca daca ma executa pe pensie, raman muritoare de foame. Va rog, ce actiune judecatoreasca am de facut si impotriva cui?
sfatul nostru este de a cere ajutorul unui avocat si de a-i prezenta toate datele si documentele pe care le detineti cu privire la aceasta situatie. Nu incercati fara !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanta banca, refuz reesalonare ContSters293905 ContSters293905 In urma cu patru ani am facut un credit nevoi pers an chf.Pana in toamna anului trecut am reusit sa merg cu ratele ok. Din decembrie am anuntat banca ca ... (vezi toată discuția)
Refinantare newguy newguy Am facut o refinantare la o banca din Bucuresti. Cand am semnat contractul mi s-a explicat ca trebuie sa aduc adresele de inchidere de la cealalta banca unde ... (vezi toată discuția)
Dosar de refinantare, dar nu am ridicat suma alexandru andra alexandru andra Am un coleg care se confrunta cu aceasta problema: Am depus documente pentru a sti daca ma incadrez pentru o refinantare la o banca unde as mai avea de ... (vezi toată discuția)