avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Declaratie privind acordul parintilor pentru iesirea ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Declaratie privind acordul parintilor pentru iesirea din tara a minorilor

Buna ziua.
Pe o singura declaratie se pot trece numele ambilor copii sau este nevoie de declaratii separate?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Catalinaand_30 , utilizator 12:18, 4 Iulie 2012
Se pot trece ambii copii daca au aceeasi parinti.:)
Persoana imputernicita pentru scos minori din tara este bunica de pe tata.
Ramane si in acest caz valabil ambii copii pe aceeasi delaratie?
Declaratia acord se semneaza de ambii parintii pentru copii lor, indiferent cu cine vor iesi copii din tara, parintii isi dau acordul ca minorii sa plece si sa fie insotiti de persoana respectiva. Atentie persoana respectiva indeiferent daca le este ruda copiilor sau nu trebuie sa aiba cazier judicar. Pentru aceasta declaratie parintii au nevoie de CI in original, certificatele de nastere ale copiilor, pasapoartele lor sau CI ale copiilor , depinde cu ce document vor calatori, copie dupa actul cu care va calatori insotitorul lor pasaport sau CI, perioada exacta a deplasarii, destinatia si mijlocul de transport. Se poate face la orice notariat.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor in strainatate crisa.criss crisa.criss Buna seara, Eu urmeaza sa lucrez pentru o perioada de 2 ani in Belgia insa aici in tara vor ramane parintii, sotul si cele doua fiice in varsta de 4 si 8 ... (vezi toată discuția)
Vacanta copiilor in strainatate cu bunica - acte necesare la iesirea din tara Cristi_myx Cristi_myx Ce acte sunt necesare pt ca, copii mei (minori) sa poata pleca in vacanta doar cu bunica lor, pentru o luna de zile . PAsaport,imputernicire?..acte traduse pt ... (vezi toată discuția)
Calatorie minor in strainatate lumi71 lumi71 Pentru cine stie si ma poate ajuta: Un minor cu buletin poate calatori in strainatate cu avionul doar cu buletinul? Sigur nu trebuie pasaport? Stie cineva ... (vezi toată discuția)