avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... DEMISIA SAU MEMBRU DE PARTID
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

DEMISIA SAU MEMBRU DE PARTID

Un functionar public avand intreruperea raportului de serviciu a participat la campania electorala si la alegerile locale 2012. Nu a castigat si si-a reluat activitatea ca functionar public intr-o primarie (si-a dat demisia din functia de consilier local). In timpul campaniei a fost numit in Biroul Permanent Judetean al unui partid. Este obligat ca functionar public sa-si dea demisia si din acel partid sau poate sa fie membru de partid ? (el vrea sa-si pastreze serviciul - functionar public in primarie)
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:40, 4 Iulie 2012
Poate fi membru de partid, sa nu faca parte din vreun organ de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un functionar public poate candida pentru un post de consilier local ? ContSters112256 ContSters112256 [u][b] Functionarul public este obligat sa isi inceteze raportul de actiitate inainte de alegeri ? Sau poate sa isi inceteze raportul de activitate doar in ... (vezi toată discuția)
Functionarul public care intra in campanie electorala este obligat sa isi suspende raportul de serviciu? ciancu ciancu As dori sa-mi spuneti daca functionarul public care intra in campanie electorala este obligat sa isi suspende raportul de serviciu. (vezi toată discuția)
O zi frumoasa sa aveti ! ContSters359110 ContSters359110 lucrez ca si functionar public in aparatul Consiliului Judetean , si as dori sa fac parte dintr-un partid politic pentru ca candida anul viitor pe postul de ... (vezi toată discuția)