avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie prin posta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie prin posta

Buna ziua. As avea nevoie de ajutor in urmatoarea priblema: o angajata nu s-a mai prezentat la lucru din data de 18.06.2012. A trimis prin email o demisie nesemnata (un email simplu de pe o adresa oarecare). I-am spus ca demisia nu este valabila, ca trebuie sa o aduca scrisa de ea si semnata si a refuzat. Intr-un final a trimis demisia prin posta, cu stampila de posta din 03.07.2012, iar la mine la resurse umane a ajuns pe 05.07.2012. Intrebarea mea este ce data de inregistrare ii trec pe demisie, cu ce data ii inchid CIM-ul (avand in vedere ca trebuie trimisa incetarea in Revisal la data incetarii) si cum justific faptul ca o trec absenta in perioada 18.06.2012-05.07.2012?
Eu m-am gandit sa ii dau numar la demisie din data de 05.07.2012 (data cand a ajuns plicul cu demisia la dep. resurse umane), sa ii inchid cu 05.07.2012 si sa o trec absenta pe baza unei informari scrise a asistentului manager de la punctul de lucru respectiv.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: crenguta79 , utilizator 10:16, 5 Iulie 2012
Va multumesc mult. Sa aveti o zi buna! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsire nemotivata de la munca rizeavl rizeavl Buna Ziua! Sunt student am lucrat la o firma din Bucuresti part-time 4h/day, intr-o zii am renuntat sa mai merg definitiv. Innainte sa plec am facut o ... (vezi toată discuția)
Demisie Nicoletapostolache Nicoletapostolache Buna seara, am și eu o problema..Vreau să mă mut in alt oraș unde am găsit și loc de muncă doar că actualul șef mă forțează să stau in preaviz ... (vezi toată discuția)
Art61 litera a din codul muncii Corcodel nico Corcodel nico Buna ziua.sotul meu a lucrat 9ani la o societate de confectii textile.intre timp a gasit altceva mai bun de lucru.a facut cerere de incetare a activitatii si a ... (vezi toată discuția)