avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... termen solutionare dosar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

termen solutionare dosar

Daca rezultatele alcoolemiei sunt sub 0,80 in sange iar recalculareea ca fiind intre 0,75 si 0.85 ce s-ar putea intampla si dosarul cam in ce perioada de timp se solutioneaza,? o sa mai fiu chemat la audienta sau voi primi doar rezolutia de la parchet? Multumesc
Cel mai recent răspuns: daniel_croitoru , utilizator 14:06, 7 Iulie 2012
fiind la limita aveti sansa sa scapati cu o amenda si suspendare 90 de zile.
Nu exista legal precizat un termen limita de solutionat cauze
pai bun si au acum ce fac pentru ca la sfarsitul luni noiembrie trebuie sa plec in strainatate cu serviciul... aproximativ in cat timp poate veni o solutie in dosar avand in vedere ca fapta nu este atat de grava Multumesc..
informati-va la procurorul de caz despre stadiul dosarului si eventual despre posibilitatea urgentarii.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut pentru consumul de alcool cezar_23 cezar_23 numele meu este cezar as avea si eu o intrebare am fost prins baut la volan am aproape doua luni de zile de cand nu primesc nici un raspuns de la politie ma ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan , rog niste sfaturi!!!! daniel_croitoru daniel_croitoru In primul rand multumesc din nou celor care ami vor raspunde si mie la urmatoarea intrebare, la sfarsitul lui septembrie trebuie sa plec in strainatate, si am ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcoolemie tzok tzok In urma cu un an si 3 luni am fost oprit in trafic ..am fost testat cu aparatrul drager si rezultatul a fost 0.69. mi s-au recoltat probe biologice ... (vezi toată discuția)