avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

Buna seara. Va rog sa-mi spuneti daca zilele de concediu medical diminueaza zilele de concediu de odihna. Am 2 cazuri:
-un cadru didactic care a beneficiat de concediu medical din 16.12.2011 pana in 28.02.2012
- o ingrijitoare care a beneficiat in total de 25 zile de concediu medical in 2012 (5 zile in februarie si 20 zile in martie)
Mentionez ca ambele persoane sunt incadrate cu CIM cu norma intreaga iar in CIM este prevazut 62 zile lucratoare pentru cadrul didactic respectiv 25 zile lucratoare pentru ingrijitoare (personal nedidactic).
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 21:27, 7 Iulie 2012
concediul medical nu afecteaza zilele de concediu de odihna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in invatamant mihaelastefan mihaelastefan Buna ziua. Lucrez in invatamant , si ma confrunt cu urmatoarea situatie: la 1 oct 2012, am ramas in concediu prenatal, pe 3 ian 2013, am dat nastrere unui ... (vezi toată discuția)
Concediu cospyn cospyn \\"Sunt incadrata pe post din septembrie 2013, pe perioada determinata ( am obtinut postul in urma participarii la concurs, insa nu am definitivatul). In ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna/ concediu medical/ concediu fara plata cadru didactic Dana- Dana- Buna ziua, Imi precizati, va rog, daca in invatamant: 1. concediul medical anuleaza concediul de odihna pe toata perioada anului scolar 2015 - 2016, ... (vezi toată discuția)