avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Probleme la stomatolog
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Probleme la stomatolog

Mai am o nelamurire , o intrebare de fapt: in urma disputei cu stomatologul acesta sustine ca daca sunt nemultumita de serviciile oferite de el sa merg in alta parte_ la un alt stomatolog si suporta el contravaloarea lucrarii refuzate . Daca procedez asa , desi stiu ca a gresit , pot sa am surpriza sa ma reclame el ? El este convins sau cel putin asa sustine ca a procedat corect ; oricum , pentru alte cateva plombe realizate la el n am primit bon fiscal sau altceva.Daca termin lucrarea inceputa de el la un alt stomatolog nu mai pot dovedi apoi ce a facut sau n a facut.Am cerut parerea unui alt medic si mi a confirmat suspiciunile: a gresit.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:41, 8 Iulie 2012
In fond care este problema daca va terminati lucrarea la cineva care intr-adevar se pricepe? Eu unul nu as risca sa las pe cineva , mai ales un medic , sa faca o lucrare stiind ca deja a gresit- e ceva de bun simt!
Acest lucru il inteleg , intrebarea este daca ma poate reclama , obliga sa i platesc lucrarea ?
Nu are unde sa va reclame, ar trebui sa va dea in judecata.

Interventie moderator
Va rog nu mai deschideti topicuri separate pentru aceeasi problema, continuati in cel deschis initial. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis medical mihaela_358 mihaela_358 buna ziua, acum doi ani am mers la medicul stomatolog pentru o plomba si in urma consultatiei medicul mi-a adus la cunostinta si alte probleme-carii mici si ... (vezi toată discuția)
Malpraxis Nicoleta3332 Nicoleta3332 Bună ziua! La inceputul lunii noiembrie m-am adresat la un cabinet stomatologic cu o problemă la o masea. Mi s-a facut extractia de nerv si plombarea ... (vezi toată discuția)
Ce responsabilități au medicii stomatologi față de pacienți? am plătit aprox. 3500 de lei, nu am niciun bon fiscal/chitanță/factură, iar la niciun an după lucrări am probleme cu dantura dantzi dantzi Buna ziua,am fost la un medic stomatolog si am platit aprox 35000 lei si nu am niciun bon fiscal/chitanta/factura.Acum am pb cu dantura si medicul imi cere ... (vezi toată discuția)