avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Vizita în Romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Vizita în Romania

Cum pot obţine o invitaţie în Romania pe termen scurt
Cel mai recent răspuns: yvk , utilizator 03:41, 17 Iulie 2012
Invitatie pentru cine (cetatenia invitatului) si in ce scop?
a fost publicat ordinul de acordare a cetataniei pentru fiul meu, dupa care trebuia in termen de trei luni sa depuna juramintul. In acel timp se afla in SUA, indata cum a venit in R.Moldova la domiciliu a scris doua scrisori la Directia Cetatanie pentru ai prelungi termenul insa nu a primit nici un raspuns. Dorim sa ne ducem la Bucuresti la Directia Cetatanie pentru a clarifica lucrurile
Legat de raspunsul Autoritatii Nationale pentru Cetatenie, sa se intereseze si la ambasada sau consulatul roman din zona de domiciliu. Nu stiu in ce masura o deplasare la Bucuresti ar rezolva lucrurile.
In ce priveste obtinerea vizei, pentru viza in scop de vizita are nevoie de invitatie autentificata din partea cuiva din Romania - ruda, prieten, cunostinta, dispus sa-si asume raspunderea pentru el. Pentru viza in scop turistic are nevoie de o rezervare ferma la un hotel sau alta unitate de cazare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean irakian vrea sa viziteze romania emma.krausse emma.krausse Buna seara Ma poate ajuta cineva cu un raspuns la intrebarea mea? De ce are nevoie un cetatean irakian pentru a vizita Romania (cateva ... (vezi toată discuția)
Viza in romania serady serady Buna ziua, As dorii sa stiu cum pot sa obtin o viza in Romania pentru un termen de 3 luni pentru o persoana rezidenta in China! Va multumesc! (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu - sectia consulara a ambasadei romaniei la chisinau Ruben Ruben Am facut o invitatie pentru 1 prieten din Basarabia in septembrie anul trecut in care am specificat ca ii acopar cheltuielile de transport, cheltuielile de ... (vezi toată discuția)