a fost publicat ordinul de acordare a cetataniei pentru fiul meu, dupa care trebuia in termen de trei luni sa depuna juramintul. In acel timp se afla in SUA, indata cum a venit in R.Moldova la domiciliu a scris doua scrisori la Directia Cetatanie pentru ai prelungi termenul insa nu a primit nici un raspuns. Dorim sa ne ducem la Bucuresti la Directia Cetatanie pentru a clarifica lucrurile
Legat de raspunsul Autoritatii Nationale pentru Cetatenie, sa se intereseze si la ambasada sau consulatul roman din zona de domiciliu. Nu stiu in ce masura o deplasare la Bucuresti ar rezolva lucrurile.
In ce priveste obtinerea vizei, pentru viza in scop de vizita are nevoie de invitatie autentificata din partea cuiva din Romania - ruda, prieten, cunostinta, dispus sa-si asume raspunderea pentru el. Pentru viza in scop turistic are nevoie de o rezervare ferma la un hotel sau alta unitate de cazare.
Viza in romania
serady
Buna ziua,
As dorii sa stiu cum pot sa obtin o viza in Romania pentru un termen de 3 luni pentru o persoana rezidenta in China!
Va multumesc! (vezi toată discuția)