avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire CIM pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire CIM pe perioada determinata

Buna seara!
Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie: care este termenul de inregistrare in revisal a prelungirii unui contract individual de munca incheiat pe perioada determinata? Care este termenul de semnare actului aditional de prelungire?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: bvr , utilizator 14:33, 20 Iulie 2012
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Termenul de completare si de transmitere a prelungirii duratei c.i.m. incheiat pe durata determinata este cel tarziu in ziua lucratoare anterioara implinirii termenului de 20 de zile lucratoare prevazut la art. 17 alin. (5) din Legea nr. 53/2003, republicata, conform art.4 alin.2 teza I din HG nr.500/2011.

2. Art.17 C.mun. prevede la alin.5 : Orice modificare a unuia dintre elementele prevazute la alin. (3) in timpul executarii contractului individual de munca impune incheierea unui act aditional la contract, intr-un termen de 20 de zile lucratoare de la data aparitiei modificarii, cu exceptia situatiilor in care o asemenea modificare este prevazuta in mod expres de lege.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract d emunca perioada determinata DATSCH2010 DATSCH2010 1.Cum se poate transforma un contract de munca pe perioada determinata de 1 an in contract cu perioada nedetminata? 2.Dupa cat timp de la semnarea ... (vezi toată discuția)
Termen de emitere a acului aditional in caz de prelungire cim ? 22.08.2009 22.08.2009 Va rog a ma ajuta la urmatoarea prolema : Am salariati angajati pe perioada determinata de 1 luna de zile, stiu ca dupa CM am dreptul la 3 prelungiri ... (vezi toată discuția)
Act aditional la cim privind modificarea duratei contractului din determinat in indeterminat valentinadpas valentinadpas Buna ziua Ma puteti ajuta, va rog, cu un model de act aditional la CIM in cazul schimbarii duratei de pe perioada determinata pe perioada ... (vezi toată discuția)