avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PROXENETISM
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PROXENETISM

BUNA ZIUA.PRACTIC PROSTITUTIA IN ALTA TARA UNDE ESTE LEGAL SI PLATESC LA STAT.DE PE URMA ACESTEIE AM CUMPARAT MAI MULTE BUNURI PE NUMELE SOTULUI MEU.ACUM TOATE BUNURILE SUNT SUB SECHESTRU ASIGURATORIU DEOARECE DIICOTUL SA AUTOSESIZAT FARA NICI O PLANGERE DE PROXENETISM.EL ACUM ESTE ARESTAT PENTRU PROXENETISM,TRAFIC DE MINORI SI VIOL.NU ARE NICI O PLANGERE PENTRU PROXENETISM SAU TRAFIC DE MINORI.ARE 3PLANGERI DE VIOL CARE NU SUNT ADEVARATE AVEM DOVEZI AUDIO SI VIDEO FACUTE DE UN DETECTIV PARTICULAR DIN CARE REIESE CA NU AU FOSTVIOLATE,DAR ACESTE DOVEZI NU NE-AU FOST LUATE IN CONSIDERARE.EL ESTE ARESTAT LA 7 ANI DE PUSCARIE,TREBUIE SA PLATEASCA DAUNE MORALE LA CELE TREI FETE,SI BUNURILE SUB SECHESTRU ASIGURATORIU.NU INTELEG DE CE LUCRURILE SUNT SUB SECHESTRU DEOATECE NU ARE PLANGERI DE PROXENETISM.DOAR DE VIOL CU PROXENETIMSMUL SI TRAFICUL DE MINORI DIICOTUL SA AUTOSESIZAT SINGUR.DECI POT SPUNE CA DIICOTUL ESTE PROXENETUL MEU DEOARECE IMI IA LUCRURILE.VA ROG AJUTATIMA.CHIAR NU STIU CE SA FAC.ESRE CORECT CE FACE STATUL ROMAN CU BANII CARE VIN IN TARA SI CARE AJUTA TARA

Interventie moderator: Va rog sa numai scrieti cu majuscule. Scrierea mesajelor cu majuscule constituie o incalcare a regulamentului de postare. Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Am trimis banii pe numele concubinului de bunavoie,nesilita de nimeni,si despre contract nu exista nici un contract
Este posibil ca sechestrul să fi fost instituit nu pentru sau nu doar pentru a se asigura plata daunelor . Ar trebui să aveţi în vedere şi posibilitatea luării măsurii de siguranţă a confiscării prevăzută în art. 118 cod penal şi art. 118 indice 2- confiscarea extinsă, mai ales că este vorba despre infracţiunea de proxenetism . Nu are relevanţă faptul că nu există plângeri pentru această infracţiune, autosesizarea procurorilor DIICOT este un mod de pornire a acţiunii penale .
Confiscarea extinsa Art. 118^2
Sunt supuse confiscarii si alte bunuri decat cele mentionate la art. 118, in cazul in care persoana este condamnata pentru comiterea uneia dintre urmatoarele infractiuni, daca fapta este susceptibila sa ii procure un folos material si pedeapsa prevazuta de lege este inchisoarea de 5 ani sau mai mare:
a) proxenetism;
b) infractiuni privind traficul de droguri si de precursori;
c) infractiuni privind traficul de persoane;
d) infractiuni la regimul frontierei de stat a Romaniei;
e) infractiunea de spalare a banilor;
f) infractiuni din legislatia privind prevenirea si combaterea pornografiei;

etc.
Găsiţi aici mai multe informaţii :
[ link extern ]
Este doar o opnie, neştiind ce se află cu adevărat în acel dosar.

POTE CINEVA SA IMI EXPLICE? SE CONFISCA SAU E DOAR SECHESTRU ASIGURATOR?Menţine măsura sechestrului asigurător instituit prin ordonanţele nr.263 D/P/ 2010 din data 28.02.2011 asupra bunurilor aparţinând inculpaţilor .În baza art.118 alin.1 ,alin.4 şi alin.5 Cod penal,art.329 alin.4 Cod penal şi art.25 din Legea nr.656/2002, Dispune luarea măsurii de siguranţă a confiscării speciale asupra bunurilor inculpaţilor şi sumelor de bani ,în privinţa cărora a fost instituit sechestrul asigurător prin ordonanţele nr.263 /D/P/ 2010 din 28.02.2011 .
Aţi făcut bine că aţi spicuit câte ceva din dispozitiv , fiindcă acum se confirmă ceea ce v-am spus în mesajul anterior, anume faptul că a fost instituit sechestrul aisgurător tocmai pentru a se asigura rămânerea bunurilor în patrimoniul inculpaţilor până la punerea în aplicare a măsurii de siguranţă a confiscării speciale.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
puteti incerca sa faceti un partaj cu concubinul dvs , nu cunosc detalile legate de partajul intre concubini dar din cate stiam, ultima oara erau asemanatoare cu cele dintre soti

partaj in care puteti sa dovediti cu chitantele de la western, daca le mai aveti ca dvs ati trimis banii respectivi si ca bunurile va apartin

dupa care decizia de partaj sa o prezentati celor care se ocupa de sechestru...

discutati detaliile cu .. un alt avocat ( decat cel care il aveti acum, este clar ca nu face fata situatiei)

Alte discuții în legătură

Sechestru alina301186 alina301186 Imi poate spune si mie cineva care este diferenta dintre confiscat si sechestru? (vezi toată discuția)
Prostitutie denisache denisache buna , am un frate de 21 de ani , si tin foarte mult la el si vreau sa ma interesez de mai multe aspecte ...de cateva luni el a intalnit o fata majora care ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa penala viodon2000 viodon2000 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si sa-mi explicati va rog ce inseamna urmatoarele. - confiscarea sumelor obtinute de inculpat cf. art.19, alin 1 legea ... (vezi toată discuția)