Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

restante

buna ziua. am un card de credit pe care nu l-am mai platit din octombrie 2009.intrebarea mea este daca restantele sa prescriu si in cat timp
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:28, 16 Iulie 2012
dreptul creditorului de a va putea executa silit se prescrie in 3 ani de la data scadenta numai daca sta pasiv , neincercand sa recupereze datoria.
Termenul de prescriptie curge de la data scadenta a fiecarei rate sau de la data cand e declarat ( creditul) scadent anticipat, conteaza ca termenul sa nu fie suspendat sau intrerupt.
E prematur in cazul dvs sa va ganditi la prescriptie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de recuperare gigel1980 gigel1980 Buna ziua,numele meu nu este asa important,am o intrebare si am vazut ca sunteti in masura legii sa raspundeti la ea! Tatal meu a facut un credit bancar de ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie banca dupa incuviintare de executare silita raducanmihai raducanmihai Buna ziua. Incep prin a va spune ca am citit articolul \"In cat timp se prescriu datorille\",dar tot nu m-am lamurit ( ... (vezi toată discuția)
Nelamurire... prescriptie mirelazod mirelazod am o mare nelamurire.#-o....deci la prescriere datorii, am luat credit bancar in septembrie 2006 pe 5 ani, am platit rata pana in octombrie 2007...cand se ... (vezi toată discuția)