Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Nu conteaza ca ai invatat. Conteaza ca vine un avocat cu
''' vechime """ facut la norma si iti spune ca nu ai scris ca in carte. Si uite asa s-a dus munca ta.
Nu-mi place sa ma victimizez, insa de data asta chiar m-a scos din sarite organizarea examenului. Cum e posibil sa platesti taxa 1000 de lei si in probele urmatoare sa primesti doar un pix? Nu am avut voie cu apa, iar cea pe care am avut-o ni s-a confiscat (nici iesit la baie, dar cu asta sunt de acord). Am fost mutata fara motiv in banca libera din fata mea in momentul in care s-au dat subiectele, desi in sala respectiva stam cate unul in banca. Nu stiu de ce, nu puteam intreba incepuse examenul. In fine, sper ca s-au simtit bine, impunandu-si autoritatea, total aiurea.
Personal ma bucur ca nu se iese din examen si ca nu se susoteste, dar sper sa se intample asta in toate salile. Am scos la ambele minim 6, e putin. Totusi nu s-au punctat destul de multe raspunsuri pe subiect.
va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca faci 4 puncte la civil si 8 sau chiar 9 puncte la procedura civila, esti picat? Trebuie la fiecare dintre cele doua materii peste 5 puncte?
Multumesc frumos! Mult succes in continuare!