avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... sporul de arma sau de risc
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

sporul de arma sau de risc

Buna am si eu o rugaminte cum se poate obtine sporul de arma sau de risc deoarece lucrez in domeniu ,sunt Politist Comunitar si nu beneficiez de aceste sporuri va rog ajutati-ma
Ultima modificare: Luni, 12 Ianuarie 2009
constantin mihai, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:32, 12 Ianuarie 2009
Buna seara!

In mesajul privat va referiti la sporuri in general.
"Lucrez in domeniu" scrieti dvs., fara a preciza care domeniu. Portul de arma ma duce, logic, cu gandul la armata, politie etc., domenii in care exista reglementari speciale!
Reveniti cu date suplimentare!

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

Multumesc pentru invitatia dvs., dar eu nu cred in notiunea de "prietenie" sau in existenta prietenilor!
Ultima modificare: Luni, 12 Ianuarie 2009
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Sunt situatii in care Politia Comunitara beneficiaza de anumite sporuri , de exemplu : sporul de risc de pina la 30%, sporul de arma de 15%, sporul de misiune permanenta de 25%, sporul pentru trupele de interventii de 10% si sporul de radiatii de 10%.
Personalul Politiei Comunitare beneficiaza de salarizarea functionarilor publici sau a personalului contractual, în functie de categoria din care face parte, potrivit legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere spor de stres valentin75 valentin75 sper ca pot primi informatii utile de la cei care stiu despre acest lucru .intrebare cum se obtine si care sant pasi legali care trebuiesc urmati pentru a ... (vezi toată discuția)
Spor de arma Danyella_tm Danyella_tm Buna seara, Intrebare : ce se intampla cu sporul de arma ? Cine si in ce conditii il poate primi ? Caz concret - o persoana a lucrat la Corpul Gardienilor ... (vezi toată discuția)