avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil 2012
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil 2012

Buna ziua,
Indemnizatia pentru crestere copil in cazul sarcinii gemelare se da pentru fiecare copil in parte? Eu ma incadrez ca venit la maxim de 3400 ron
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:58, 21 Iulie 2012
1. Din OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor:

Art. 5
Nivelul indemnizatiilor lunare prevazute la art. 2 alin. (2) si (3) se majoreaza cu 1,2 ISR pentru fiecare copil nascut dintr-o sarcina gemelara, de tripleti sau multipleti, incepand cu al doilea copil provenit dintr-o astfel de nastere.

2. Indicatorul social de referinta (ISR), in vigoare = 500 lei.

3. Adica pe langa indemnizatia pentru CCC calculata veti mai primi inca 600 lei lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantumul indemnizatiei pentru gemeni elabina elabina Va rog sa imi spuneti si mie cat va fi indemnizatia ptr cresterea a 2 gemeni? (vezi toată discuția)
Indemnizatii sarcina gemelara madalinamorariu madalinamorariu Buna ziua. As dorii sa stiu ce indemnizatii sunt in cazul unei sarcine gemelare. De asemeni as dorii sa stiu daca , concediul pre si post natal este la fel ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere gemeni 2013 + stimulent insertie pentru reintoarcere mai devreme de 1 an sacha2013 sacha2013 Buna ziua, In 2013 urmeaza sa nasc gemeni. Voi opta pentru varianta de concediu de crestere de 1 an si am 2 intrebari adresate celor ce considera ca ma pot ... (vezi toată discuția)