avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Unde se înregistreazã un site?
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Unde se înregistreazã un site?

As vrea sa creez un site avand ca tematica subiecte economice. Cine m-ar putea sfatui cum se procedeza, daca trebuie inscris undeva? Ce mai trebuie facut dupa ce este creat de un IT-st?
Multumesc frumos,
Multumesc frumos cu intarziere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer site de pe pf pe firma? cum se face? respect_ respect_ 1) Am un site inregistrat ca persoana fizica. Acest site nu are nicio valoare (sau sa zicem $10 pt ca atat am platit pentru inregistrarea domeniului). As ... (vezi toată discuția)
Vanzare site cbrana cbrana Am o problema... si am nevoie de un sfat. In urma cu un an am creat un portal internet ( domeniu achizitionat pe firma + munca mea ... nepretuita :) ). Nu am ... (vezi toată discuția)
Trebuie firma pentru a creea un web-site? Trikyization Trikyization Buna ziua, asi avea o intrebare: Daca vreau sa imi cumpar un domeniu pe internet (.com sau .net) imi trebuie firma? Siteul ocupandu-se cu sponsorizari/donatii ... (vezi toată discuția)