avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... disociere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

disociere

Bună ziua , am studiat leg.230/2007 dar nu îmi este clar cum pot să ies din această asociatie de propietari : deoarece nu am semnat nimic privind asocierea , nu ma întrebat nimeni dacă sunt deacord, nu primesc nici un serviciu din partea asociatiei fiind debranşat total de la utilitaţi (apă rece si caldă, căldură,etc) dar aceştia tot mă pun la plata acelei taxe în care este inclus salariile lorX-( Cum mă pot disocea de aceştia şi ar fi deacord chiar întreg blocul să iasă din această asociaţie care numai profită de noi şi nu face nimic pentru locatarii săi unde preşedintele de asociaţie şia pus în funcţii toate neamurile sale. Vă mulţumesc!=D>
Cel mai recent răspuns: maromet , utilizator 00:38, 25 Iulie 2012
@moromet

Nu trebuie sa faceti niciun demers pentru ca asta ar insemna "sa aruncati si copilul odata cu apa din copaie", sa distrugeti ceva pe care l-ati creat si care, cu siguranta, va va fi necesar in viitor.
Daca nu mai vreti administrator sau femeie de serviciu, pur si simplu renuntati la ei si va veti "gospodari" singuri. In cazul in care va veti da seama, intr-o imprejurare oarecare, ca e necesar sa ii angajati, n-ati avea decat s-o faceti, fara sa mai fiti nevoiti sa infiintati asociatia din nou.
maromet a scris:

dacă toţi locatarii blocului semnează printr-un tabel nominal dorinţa de a ieşii din această asociaţie, ce demersuri pot urma pentru a legaliza acest act şi de a ne gospodări singuri interesele ?

Toti locatarii blocului nu vor semna un asemenea tabel, va garantez. Dar incercati sa va convingeti singur. Faceti un tabel si treceti pe la fiecare apartament...
Totusi mai sus spuneti ca vreti sa va gospodariti singuri si nu inteleg. In acest moment nu va gospodariti singuri, nu ati ales dumneavoastra un grup de gospodari care sa se ocupe de problemele asociatiei? Presedintele si membrii comitetului asociatiei dumneavoastra sunt cumva impusi din afara asociatiei?


: deoarece nu am semnat nimic privind asocierea , nu ma întrebat nimeni dacă sunt deacord, nu primesc nici un serviciu din partea asociatiei

vede-ţi că nu a-ţi înţeles....nu are nimenea nevoie de ei într-un bloc parăsit şi uitat de timp...EI ªI-AU FÃCUT DOAR O AFACERE PE SPINAREA NOASTRÃ , IDEM BORDURILE LUI VIDEANU.....lumea este foarte naivă mai ales pensionari sunt cei mai vulnerabili la ...PROSTIT
Cititi Legea 230/2007 si HG 1588/2007, si atunci veti intelege.
Cred ca dumneavoastra cautati pe cineva sa va dea dreptate in demersurile pe care le faceti.
Daca nu au reusit moderatori precum @elga50 si @adriantot care au o mare experienta sa va faca sa intelegeti, atunci este inutil sa va mai explice cineva. Va doresc multe "sucesuri" si spor la citit ceea ce v-am recomandat.
mulţumesc...rămâneţi la părerea că sunt un incult :strambatura:sunt atâtea blocuri care nu sunt în nici o asociaţie şi merg fiecare şi îşi plătesc fiecare ce a consumat ...[EDIT = reformulati fara atac la persoana]
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iulie 2012
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ca baza legala se poate renunta la serviciile asociatiei de locatari? carmenfatu70 carmenfatu70 suntem locatarii unei scari de bloc contorizata individual la toate utilitatile: gaz ,apa, salubrizare si am cerut asociatiei de proprietari sa ne diminueze ... (vezi toată discuția)
Firma administrare imobile cu nereguli ContSters300081 ContSters300081 Buna ziua. Va expun urmatoarea problema: Intr-un complex rezidential exista o asociatie de locatari infiintata si delegata o firma de administrare imobile ... (vezi toată discuția)
Cenzor extern sau comisie de cenzori din cadrul blocului mira55 mira55 Intrucat nu agreau comisia de cenzori, membrii comitetului executiv au mers cu un tabel prin bloc si s-au strans semnaturi pentru demiterea cenzorilor si ... (vezi toată discuția)