avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... U.N.B.R. Bota - pro si contra
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

U.N.B.R. Bota - pro si contra

Ce parere aveti despre faptul ca, in prezent, exista doua Uniuni care inscriu avocati, au aceeasi denumire, atat ca Uniune, cat si ca Barouri ?!? E bine, e rau ?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 11:31, 18 Decembrie 2006
ba fratilor,uitati de bota.Da cu litere mici!!!Puneti mana si invatati!!!!!
Sunt efectiv prostii ce zic unii si altii ca numai pe pile se intra peste tot-avocati notari,judecatori,etc..
Va zice unul care a fost 8 ani avocat si a intrat pe bune la notari!!!
ba fratilor,uitati de bota.Da cu litere mici!!!Puneti mana si invatati!!!!!
Sunt efectiv prostii ce zic unii si altii ca numai pe pile se intra peste tot-avocati notari,judecatori,etc..
Va zice unul care a fost 8 ani avocat si a intrat pe bune la notari!!!
cred ca am putea analiza mai in adancime daca ar exista un caz macar al cuiva care a trecut de examenul de admitere in avocatura si apoi nu si-a gasit maestri care sa semneze pentru el/ea decat pentru bani
repet,daca pricepe cineva..........N-am dat niciodata bani pentru a intra in avocatura sau mai nou notariat.Nu cred ca am fost mai norocos.Doar ca am invatat.Si nu sunt singurul.Unii au luat si 10 in conditiile in care au dat examenul de Barou la Bucuresti (cand se dadea acolo)sau,uita-te la rezultatele de la notariat de acum,si o sa vezi ca e foarte posibil, sa fie pe bune.Eu,repet,nu am dat nimic.
in afara de cei 50.000 euroi?:))

Alte discuții în legătură

Baroul lui pompiliu bota CE AVANTAJE AVEM?CE NE ASTEAPATA DACA NE INSCRIEM LA BAROUL CONSTITUTIONAL? CARE SUNT CERINTELE? (vezi toată discuția)
Stagiar, la baroul traditional ori la cel constitutional?. stteffano stteffano Am vazut ca, atat baroul traditional cat si ,cel constitutional infiintat de dl.BOTA ,organizeaza examen de admitere in meseria de avocat,respectiv avocat ... (vezi toată discuția)
Admitere in baroul traditional sau baroul bota ? diferente ? avantaje ? allex64 allex64 Poate cineva sa explice care sunt diferentele dintre cele doua barouri ? Functioneaza in paralel ? Care sunt avantajele si dezavantajele inscrierii in unul ... (vezi toată discuția)