avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune cu probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune cu probleme

Bunica mea , decedata in urma cu un an si jumatate a avut doi copii ,pe tatal meu ( decedat in 1983 ) si matusa mea. In urma decesului bunicii, matusa mea a facut succesiunea fara a declara ca mai exista un mostenitor direct (eu) Ce se poate face in aceste conditii, cu atat mai mult cu cat terenul astfel mostenit de matusa mea a fost - din cate am auzit - vandut unui tert.
daca mostenirea s-a dezbatut la notar, puteti solicita in instanta anularea certificatului de mostenitor emis deja si partajarea averii succesorale intre toti mostenitorii ( dvs avand calitate de nepoata de fiu predecedat cu drept de reprezentare).
trebuie sa deschizi proces pentru stabilirea dreptului de mostenire,iar matusi pentru fals si uz de fals

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vocatia succesorala a reprezentantului , care vine la mostenire ... Philm Philm Vocatia succesorala a reprezentantului , care vine la mostenire in locul tatalui Fiica , nume A, doreste sa intrebe daca poate sa mosteneasca prin ... (vezi toată discuția)
Mi se cere insistent certificatul de deces al tatălui meu, în vederea dezbaterii succesiunii după bunicul. ce se poate întâmpla rău dacă îl dau? BaraganMarius BaraganMarius Buna ziua. Va rog frumos sa aveti rabdare cu problema mea. Ma numesc Claudiu, am 20 de ani, la varsta de 2 ani mi-a murit tatal, am certificatul lui de ... (vezi toată discuția)
Cat ii revine nepotului si cat fiicei supravietuitoare luminitacoman luminitacoman Subiect: Nora isi mosteneste socrii ? Buna seara. Nora isi mosteneste socrul? Sau transmiterea mostenirii se face pe linie descendenta? Bunicul meu a ... (vezi toată discuția)