am un teren mostenit prin actul de vanzare cumparare de la parinti
mama fiind decedata tatal fiind vitreg poate sa mil anuleze fara acordul propietarului dak nu am nici o chitanta precum ca am platit acel teren { a fost o antelegere familiara}?
Ce legatura are un contract de vanzare cumparare cu mostenirea?!
1. Dvs ati incheiat un contract de vanzare cumparare cu parintii dvs deci in timpul vietii lor , insa dupa cum reiese din spusele dvs pare a nu fi autentic, adica la notar , caz in care simpla intelegere nu prea valoreaza act translativ de proprietate.
2. Sotul supravietuitor al mamei dvs, adica tatal dvs vitreg are drept de mostenire in concurs cu dvs la bunurile pe care mama dvs le avea la momentul decesului.
Ce fel de act de vanzare ati facut cu parintii? Act notarial, act sub semnatura privata cu martori, intelegere verbala? Acum cat timp?
Mostenire
miji
Buna ziua. Tatal meu a murit in 2005 fiind atunci casatorit cu o alta femeie,aceasta anul trecut a declarat ca tatal meu nu mai are niciun mostenitor iar tot ... (vezi toată discuția)
Mostenire
alexa30
Suntem 4 frati ,tatal meu la doi dintre tratti fratii mei lea facut case ,la celalalt frate Ia cumparat un teren pe care sia construit o casa , in casa in ... (vezi toată discuția)