avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale refuz eliberare numar de inregistrare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

refuz eliberare numar de inregistrare

buna ziua, intrebarea mea este legata de existenta sau nu unei reglementari legale care sa oblige societatile comerciale sa primeasca solicitari carora sa le dea numere de inregistrare, ma lovesc de o problema in acest sens, exista un srl care refuza pur si simplu sa-mi dea numere de inregistrare pentru solicitarile pe care le-am dus personal
Cel mai recent răspuns: ROLYU , utilizator 12:41, 26 Iulie 2012
Nu exista o reglemntare speciala in acest sens, va sfatuiesc sa expediati solicitarile prin posta cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfatuiti ma cum sa actionez in instanta asociatia de proprietari LAUAND LAUAND am facut o cerere de debransare de la RADET iar asociatia ne este de acord.as dori sa ii actionez in instanta.Am nevoie de un avocat specializat in acest tip ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de venit daca urmeaza sa intru in somaj INVICTUS_5 INVICTUS_5 societatea unde lucrez urmeaza de la inceputul lui 2012 sa ma trimita in somaj; eu in prezent sunt in co dar am nevoie de o adeverinta de venit si nu doresc ... (vezi toată discuția)
Probleme executor,dosar executional tatiana28 tatiana28 Buna seara.Am fost personal si am cerut executorului o copie a dosarului executional,eu fiind debitor in acest dosar.Executorul a refuzat eliberarea acestei ... (vezi toată discuția)