avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort partaj

buna ziua...sunt casatorita de 25ani am 3 copii majori doresc sa dau divort ca bun comun avem o garsoniera evaluata de noi la suma de 26.000euro...as dori sa stiu cum se procedeaza cu garsoniera va fi evaluata la o suma de tribunal?dak as putea sa-l despagubesc suma este hotarata de tribunal?mentionez ca vreau divort partaj....
Cel mai recent răspuns: andreeastancu , utilizator 11:21, 27 Iulie 2012
Daca in cadrul procesului de partaj, ajungeti la o intelegere de comun acord cu privire la modalitatea de impartit, instanta va hotari astfel cum partile au cazut de acord, in caz contrar se va putea realiza o expertiza tehnica imobiliara care va stabili valoarea de circulatie a imobilului, iar sulta va fi stabilita de instanta raportat la aceasta valoarea si la cota de contributie a fiecaruia dintre soti.
posibilitate de intelegere asupra imobilului nu exista....expertiza tehnica imobiliara evalueaza garsoniera la pretul pietei?va multumesc din suflet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj - expertiza noiklosa noiklosa Buna ziua, In cazul unui proces de partaj, reclamantul evalueaza masa partajabila (o proprietate imobiliara) la x RON, care este mult sub valoarea reala, si ... (vezi toată discuția)
Partaj constantinhogas constantinhogas Buna seara,problema mea este.Inurma divortului de sotia mea urmeaza sa facem partajul,acesta deja a pretins o suma mare de bani pe care eu nu stiu daca o pot ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune lotuss lotuss Va rog sa-mi spuneti: daca avind 50%dintr-o garsoniera,.prin mostenire, pot cere iesire din indiviziune prin alegerea de catre partea pirita ori sa primeasca ... (vezi toată discuția)