Am fost lovit de cineva in spate cand stateam la semafor. Am facut constatare amiabila, am sunat la asigurator si au zis ca nu e nevoie sa vina si cel care m-a lovit. Am facut constatarea si am cerut reparatie in regie proprie, adica sa-mi dea banii estimati ca imi fac singur masina. Dupa aproape o luna de zile inca nu am primit nici un raspuns de la compania de asigurari, nici pozitiv nici negativ, pe motiv ca vor sa vada si masina celui care m-a lovit, iar respectivul a spus ca vine la centrul de constatari dar nu a venit si nici nu mai raspunde la telefon. Intre timp am reparat masina, a costat aproape 1400 de ron. Pe cine ar trebui sa chem in judecata, pe soferul care m-a lovit si nu vrea sa vina la constatare sau compania de asigurari ? Si cum trebuie procedat ?
Va multumesc anticipat.
Am citit discutiile din linkuri, dar la mine problema e ca individul nu vine la constatare. La inceput m-a dus cu vorba iar acum nu raspunde la telefon. Cei de la asigurari au dreptul sa refuze plata din acest motiv ?
Rca euroins
BratuAurel
Pe data de 01.11.2015 am fost lovit de un sofer cu asigurare rca Euroins,mentionez ca masina mea era parcata regulamentar in parcarea unui restaurant si ... (vezi toată discuția)