avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Deschidere proces daune auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Deschidere proces daune auto

Buna ziua,

Am fost lovit de cineva in spate cand stateam la semafor. Am facut constatare amiabila, am sunat la asigurator si au zis ca nu e nevoie sa vina si cel care m-a lovit. Am facut constatarea si am cerut reparatie in regie proprie, adica sa-mi dea banii estimati ca imi fac singur masina. Dupa aproape o luna de zile inca nu am primit nici un raspuns de la compania de asigurari, nici pozitiv nici negativ, pe motiv ca vor sa vada si masina celui care m-a lovit, iar respectivul a spus ca vine la centrul de constatari dar nu a venit si nici nu mai raspunde la telefon. Intre timp am reparat masina, a costat aproape 1400 de ron. Pe cine ar trebui sa chem in judecata, pe soferul care m-a lovit si nu vrea sa vina la constatare sau compania de asigurari ? Si cum trebuie procedat ?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: EmilDumitru , utilizator 12:55, 31 Iulie 2012
Acest subiect (despagubire in regie proprie)a fost discutat mult pe forum.
De exemplu aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

sau aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Marți, 31 Iulie 2012
nucu$, utilizator
Am citit discutiile din linkuri, dar la mine problema e ca individul nu vine la constatare. La inceput m-a dus cu vorba iar acum nu raspunde la telefon. Cei de la asigurari au dreptul sa refuze plata din acest motiv ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare dauna ContSters340956 ContSters340956 Ieri am fost accidentat de un individ usor baut (mai mult), nu am rezolvat-o cu politia din mai multe motive ... Am cazut de acord sa facem amiabila, el ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca culpa comuna Vladimir1_83 Vladimir1_83 Buna ziua. Mai bine de o luna, in Bucuresti a fost lovita masina, care a fost parcata. Soferita care a lovit, a lasat numarul de telefon si treaba s-a rezolvat ... (vezi toată discuția)
Rca euroins BratuAurel BratuAurel Pe data de 01.11.2015 am fost lovit de un sofer cu asigurare rca Euroins,mentionez ca masina mea era parcata regulamentar in parcarea unui restaurant si ... (vezi toată discuția)