avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca pe perioada determinata

prelungirea unui contract de munca pe perioada determinata este un nou contract de munca pe perioada determinata ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:37, 31 Iulie 2012
Nu neaparat.
Cf.art.82 din Codul Muncii (3) ,,Contractul individual de munca pe durata determinata poate fi prelungit, in conditiile prevazute la art. 83, si dupa expirarea termenului initial, cu acordul scris al partilor, pentru perioada realizarii unui proiect, program sau unei lucrari'' si atunci se face cu act aditional.
Daca se face un nou contract de munca , trebuie avute in vedere prev art.82 alin5 si art.83, transmiterea in revisal se face in ziua anterioara inceperii activitatii, fata de situatia de mai sus cand se face in 20 zile lucratoare
Prelungirea duratei unui c.i.m. incheiat pe durata determinata nu este identica cu incheierea unui nou c.i.m. pe durata determinata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca determinat Mesesan Mesesan Buna ziua, Am incheiat un contract de munca determinat pt. 12 luni ( 24.03.2015 -24.03.2016). Pentru al prelungi trebuie trimis in Revisal inainte de ... (vezi toată discuția)
Perioada de munca nedeterminata 1ecaterina1 1ecaterina1 De cate ori are voie angajatorul sa te tina in perioada determinata de 6 luni. ? Iti face un contract pe perioada determinata de 6 luni dupa ce trec cele 6 ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata cosminmc cosminmc Buna ziua, Pentru un salariat cu CIM pe perioada determinata se pot incheia acte aditionale de prelungire? Actul aditional se considera contract ... (vezi toată discuția)