avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: SAF-T și facturarea electronică, obligatorii din 2022. Implementare și impact. Lectori: EY România. Joi, 27 Ianuarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere sau vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere sau vanzare-cumparare

Buna! as dori sa ma ajutati cu un sfat .. tatal meu vrea sa isi treaca partea lui din casa pe mine (casa e cumparata si trecuta la ora actuala pe parinti pe mine si sotul meu),tatal avand un fiu din casatoria anterioara si nu vrea sa avem probleme cu impartitu casei dupa moarte, m-am interesat la notar cum ar fi mai bine sa facem sa fie si tatal meu multumit si impacat ca va putea ramane in casa si va fi ingrijit asa cum se cuvine dar si eu sa nu am probleme mai tarziu sa ma atace sa incerce sa ia ceva din casa si la notar mi s-a propus un contract de intretinere fara uzufruct care zicea ca ar fi bun pentru linistea amandurora dar totusi sa ma consult si cu un avocat sa cer o parere cum ar fi mai indicat asa ca daca puteti sa-mi spuneti cam ce ar fi mai potrivit si mai sigur pt noi si daca nu ar fi o modalitate sa le facem pe amandoua si vanzare si intretinere. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 17:15, 1 August 2012
Contract de vanzare cumparare cu obligatia (clauza) de intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie foarte delicata.vanzare-cumparare/donatie/testament? tibi12 tibi12 Va salut cu respect si sper ca cineva sa ma poata ajuta in urmatoarele: locuiesc cu parintii mei(casatoriti) intr-o casa impartita pe jumatate (fara vreun act ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare cu clauza ? vioconstant vioconstant Am si eu o intrebare si as avea nevoie de un raspuns avizat: Eu si sotul locuim cu bunicii sotului (in mediul rural). Acestia vor sa treaca actele casei ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de intretinere stefantis stefantis Buna ziua, va supun atentiei o problema pe care nu stiu sa mi-o explic. Suntem 2 frati. Mama a achizitionat un apartament dupa moartea tatalui. Fratele meu ... (vezi toată discuția)