avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... RECUPERARE BANI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

RECUPERARE BANI

Buna ziua ! am apelat la dumneavoastra pentru ca nu mai stiu ce sa fac , ce este corect si ce nu .... am castigat un litigiu de munca unde firma la care am lucrat mai avea sa-mi achite un rest de bani . Dupa 2 ani de procese s-a hotarat sa mi se restituie acea suma ; firma nu a vrut sa-mi de-a banii desii hotararea era definitiva si irevocabila. am apelat la un executor judecatoresc care dupa sase luni ( executorul a fost platit ) mi-a spus ca a primit dreptul de transfer al banilor de la firma unde am lucrat . Au trecut trei saptamani de cand acest executor a spus ca a primit banii si ca mi transfera in contul dat de mine ! Mi se pare exagerat de mult sa stau trei saptamani si sa nu primesc totusi banii ....MA POATE AJUTA CINEVA CU UN SFAT ? CE POT FACE ? AM AJUNS LA CAPATUL RABDARII ....CARE ESTE PERIOADA MAXIMA DE TRANSFER ???( EXECUTORUL A ZIS CA A FACUT DOCUMENTATIA NECESARA TRANSFERULUI BANILOR ) VA MULTUMESC ANTICIPAT .
Cel mai recent răspuns: davidescucostel , utilizator 15:43, 14 August 2012
Am fost sunat de catre executor si mi-a spus ca a fost anuntat de la banca ca transferul nu se poate efectua pentru ca exista o ordonanta prezidentiala de blocare a executarii silite !!! cum se poate asa ceva din moment ce eu am castigat procesul, recursul ...tot , am obtinut o hotarare definitiva si irevocabila si executorul judecatoresc dupa multe luni de zile a reusit sa faca toate formalitatile de recuperarea banilor ...... cum sa apara ordonanta prezidentiala sa blocheze executarea silita ? .....pareri ? solutii ...... multumesc
Am vorbit cu executorul si a spus ca a vorbit cu directorul bancii si ca de fapt ar fii o cerere de amanare de plata din partea firmei care are sa-mi dea banii . Directorul bancii TRANSILVANIA din SUCEAVA nu stiu exact ce sucursala a promis executorului ca vineri sau cela tarziu luni 13-08-2012 banii o sa fie livrati in contul meu .MINCIUNA ! tot nu am banii in cont . Cum poate cinava din cadrul unei banci sa nu respecte un ordin de executare silita si sa blocheze livrarea banilor in baza unei cereri de amanare care nu este legala si care niciodata nu va avea cum sa fie aprobata ??? ce pot face in acest caz ? CINEVA MA POATE AJUTA ?
davidescucostel a scris:

Am vorbit cu executorul si a spus ca a vorbit cu directorul bancii si ca de fapt ar fii o cerere de amanare de plata din partea firmei care are sa-mi dea banii . Directorul bancii TRANSILVANIA din SUCEAVA nu stiu exact ce sucursala a promis executorului ca vineri sau cela tarziu luni 13-08-2012 banii o sa fie livrati in contul meu .MINCIUNA ! tot nu am banii in cont . Cum poate cinava din cadrul unei banci sa nu respecte un ordin de executare silita si sa blocheze livrarea banilor in baza unei cereri de amanare care nu este legala si care niciodata nu va avea cum sa fie aprobata ??? ce pot face in acest caz ? CINEVA MA POATE AJUTA ?

ce se poate face daca banca ignora decizia executorului judecatoresc ? NIMENI NU STIE ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea popririi de catre banca !!! davidescucostel davidescucostel Buna ziua Am castigat un proces cu o firma ( unde am lucrat ) si am obtinut hotarare definitiva si irevocabila prin care firma respectiva avea obligatia sa-mi ... (vezi toată discuția)
Lamuriri executare silita anadanuta anadanuta Buna ziua. Am doua credite la doua banci diferite. Pentru unul din ele am mai mult de 500 de zile in intarziere iar ptr al doilea am 140 de zile. Inca nu am ... (vezi toată discuția)
Abuz? popalucian popalucian Buna seara. Astazi am aflat ca BEJ Tudorache Catalin Andrei mi-a pus preoprire pe cardul de salariu ( cardul e blocat). Din cate stiu pot opri doar 33% din ... (vezi toată discuția)