avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj

buna seara avand un apartament bun comun impreuna cu fostul sot eu parasind imobilul cu 4 ani in urma ,el fiind recasatorit acum si locuind in acelasi apartament cu actuala sotie .Intrebarea mea este: am dreptul sa ma reintorc in apartamentul nostru (bun comun) ,iar actuala sotie are dreptul de a locui in imobilul nostru fiind drept comun ?(mentionez ca nu avem nici un act semnat in care eu menzionez ca ramine apartamentul doar in folosul lui ) va multumesc

Cel mai recent răspuns: ser76 , utilizator 17:28, 8 August 2012
va multumesc pentru raspuns aveti dreptate singura solutie este partajul :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj ser76 ser76 buna seara am o problema si nu stiu cum as putea sa o rezolv daca se poate sa ma ajutati. In urma cu 5 ani eram in afara tarii impreuna cu sotul meu cu care ... (vezi toată discuția)
Solicitare ajutor chris76 chris76 Buna ziua! Locuiesc in apartamentul proprietate al fostei sotii impreuna cu cei 2 copii rezultati din casatorie,care mi-au fost incredintati mie dupa divortul ... (vezi toată discuția)
Un raspuns privind partajul dodorel62 dodorel62 Eu am fost casatorit si in urma casatoriei a rezultat un baiat care acum are 19 ani,iar el sta in prezent cu fosta sotie la apartamentul pe care ea il avea ... (vezi toată discuția)