Sincer spus ... Poate ca DA , poate ca NU. Dar oricum cred ca nimeni nu stie exact, ce se va intampla.
Cand o sa intra Romania in Uniunea Europeana, pt. noi v-a fi greu sa ne obisnuim cu legile lor foarte sofisticate.
Dar ce sa facem?
Parcă în momentul de fată legile nu ar fi sofisticate, poate atunci ar fi mai stabile si nu s - ar tot modifica de la o zi la alta, de nu mai sti pe ce lume te afli.
Domnul Costello, poblema este ca majoritatea legilor actuale vor fi ori abrogate, ori modificate in ideea armonizarii cu cea europeana. Sincer sa fiu, nu cred ca trebuie sa ne facem probleme cu studiul celor actuale, ca in curaind apar altele. Toate profesiile cer banii, pentru ca sistemul de salarizare este foarte pacatos, acum vine aprilie cu noi tarife si poveri. Salariile din pacate sunt aceleasi, obligatiile noastre cresc de la o luna la alta. U. E ne primeste ca doar suntem geografic in Europa, toata lumea stie ca este vorba de o strategie politica, economica si militara. Bine, anii multii nu o sa ne fie, uitati-va la vecinii nostri din ungaria, la primele ore ale zilei dau navala in magazinele din vestul tarii. Noi cind vom intra cred ca ne vom duce la aprovizionat la cei din Rep. Moldova.
Si eu am vazut ce au facut vecinii nostrii de Unguri din Ungaria, asta o sa facem si noi. Poate ne vom duce in Moldova sau in Ukraina, sa ne facem cumparaturile de ulei, zahar, faina, etc.
Faza e ca, legile ce se vor aplica la noi in tara, cand intram in Uniunea Europeana, pe cei bogati nu o sa-l afecteze, doar pe cei saraci, ca in totdeauna ca si in momentul prezent.
Tripla cetatenie
lorica3
Buna ziua,
am o intrebare:este posibila tripla cetatenie in Germania, adica cetatenie romana, franceza si germana?toate cele trei tari sint membre ale uniunii ... (vezi toată discuția)