avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

functionar public

sunt functionar public intr-o primarie. unul dintre consilierii locali vine in fiecare zi si, pe langa diverse cereri pe care le formuleaza pentru a i se elibera copii dupa diverse acte, ameninta salariatii institutiei. realizez faptul ca, in conformitate cu diverse legi prin care suntem obligati sa asiguram transparenta, nu putem sa nu ii punem la dispozitie ceea ce cere, dar nu cred ca este normal sa vina de cel putin 2-3 ori pe zii si sa ne terorizeze.
ne puteti spune unde ne putem adresa sau unde putem face plangere impotriva lui, deoarece perturba activitatea?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 20:47, 8 August 2012
Buna ziua. Sunt functionar public- referent superior, lucrez in administratie publica de 15 ani si am o vechime in munca de 30 de ani. Anul acesta am terminat studiile superioare,. Care sunt avantajele ?
@Neacsu Liana: faceti o plangere la politie; puteti chiar sa solicitati prezenta politistilor, daca lucrurile devin prea ""ïnfocate"".
@anin 312: alt avantaj decat schimbarea functiei intr-una clasa I (pentru studii superioare, prin promovarea in clasa), nu prea exista; nici macar salariul nu vi se va mari, intrucat cel pentru gradul profesional asistent al functiilor publice clasa I este, de obicei, mai mic decat cel de pe care se pleaca, aferent functiei publice clasa III.
Afara daca nu aveti vreo pasiune ascunsa in a va decora biroul cu diplome, alte avantaje nu prea exista:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansare in grad profesional functionar public danielionut danielionut Sunt functionar public cu studii medii la o primarie, ocup functia de referent principal treapta 1 , am absolvit in iulie 2010 facultatea de 3 ani cu diploma ... (vezi toată discuția)
Administratie locala Mirela28 Mirela28 Am o colega nelamurita...este angajata ca referent cl III, gradul superior, treapta 2 (contabil) iar acum a fost creat in orgamigrama un post de inspector ... (vezi toată discuția)
Salariul de incadrare cameliamaria75 cameliamaria75 Am tot scris in acest forum in legatura cu transformarea postului de la contractual la functionar public in administratie publica.Acum am fost incadrata ... (vezi toată discuția)