Vecinul a cumparat o casa lipita de casa mea. Este vorba de un teren intravilan. A cumparat o casa construita, care a extins-o in linie orizontala de alungul gradinii noastre, fara a lasa nici un pic de distanta intre gard si casa care a construit-o, adica el va trebui sa intra la mine in propietate ca sa isi izoleze partea de langa gard. Este remarcabil faptul ca nu au prezentat nici o autorizatie si credem ca nu au cerfiticat de construire. Am spus asta la primarie, depuzand o denuntie, si ei l-au informat pe vecin, acesta fiind total nepasator, si cerandune sa retragem denuntia. Noi nu stim ce sa facem, pentru ca el spune ca nu va face nimic care sa ne deranjeze, dar nu putem avea nici o garantie legala ca asa va fi. Ce ne sfatuiti sa facem? Am vrea sa stim totodata daca este vreo lege care sa tipificheze distanta minima intre propietati, sau ceva de genu. Ei nu au ferestre spre noi, si propietatea lor e mai mica la inaltime de cat a noastra. Daca mai aveti nevoie de v reun detaliu va rog sa-mi spuneti.
A cumparat o casa lipita de casa dvs pe care a extins-o in continuarea celei existente...... deci i-a marit suprafata . Si pentru renovarea celei existente ar fi trebuit sa intre pe proprietatea dvs. In concluzie, pe dvs va deranjeaza ca a construit ?????? Cu sau fara autorizatie, e problema lui.