avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... conducerea in romania cu permis cipriot
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

conducerea in romania cu permis cipriot

sunt in cipru,permisul de conducere l-am obtinut aici si vreau sa revin in romania ptr o vacanta scurta.pot conduce in tara cu permisul de aici fara nici o problema sau intai trebuie sa merg la politie pentru a obtine vreo dovada???ast un raspuns...multumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:59, 14 August 2012
Permisele de conducere din UE sunt valabile in toata UE si pot fi folosite pana in momentul in care expira (dar nu mai mult de zece ani). Ciprul este stat membru al UE, Romania la fel, asa ca puteti conduce cu un permis din Cipru (numai din partea libera a Ciprului, deoarece partea ocupata de Turcia nu este recunoscuta ca stat si nu se poate pune baza pe actele emise de autoritatile de ocupatie, deoarece ele nu au suveranitate si ca atare nici caderea de a emite acte pentru cetatenii ciprioti).
Ultima modificare: Marți, 14 August 2012
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea in romania cu permis obtinut in cipru fasco85 fasco85 ma puteti lamuri cu o problema.sunt in cipru si am obtinut permisul de conducere aici.in curand voi face o scurta vacanta in romania.pot conduce in tara cu ... (vezi toată discuția)
Pentru revenirea in romania Sunt căsătorit cu cetățeancă indiană în cipru de 7 ani si avem un copil de 7 ani . Soția are permis de sedere valabil până 2020 emis de emigrare ... (vezi toată discuția)
Permis anulat aadrian74 aadrian74 buna ziua.va rog sa mi dati un sfat in cazul meu..am avut permisul anulat in romania decizie finala in decembrie 2010(ucidere din culpa,2 ani cu suspendare si ... (vezi toată discuția)