avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
LIVE, ACUM ESG în România: Reglementări și implementarea practică a cerințelor de raportare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... oameni buni,sunt nevinovat.ce sa fac?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

oameni buni,sunt nevinovat.ce sa fac?

am primit citatie la politie si m-am prezentat.m-au pus sa declar ce am facut cu o luna in urma.de ziua fetitei mele.au fost audiati membrii fam si prietenii cu care am fost.eram cercetat pt tentativa de spargere de locuinta.s-a facut recunoastere din grup.o femeie care nu a vazut nr ce-l tineam in mana m-a recunoscut.alta dupa planse m-a recunoscut dupa :fizionomia cefei.un altul spune ca parca eu as fi -in instanta nu m-au recunoscut nici el nici prietenul lui:au fost influentati de sit fam.spun magistratii.martorii mei sunt prea apropiati mie si declaratiile nu-s valabile-spun magistratii.declaratiile acestor martori mincinosi se bat cap in cap.primele lor declaratii scrise nu coincid cu celalalte.am primit mandat de 29 zile.acelasi procuror mi l-a revocat dupa 10 zile!:lipsa probe.am facut plangere penala impotriva martorilor mincinosi.(vecini in acelasi bloc)acum 1 an si 3 luni.nici un raspuns.cei pe care i-au ajutat nu au cum sa ii ancheteze pt plangere mincinoasa.spuneti-mi unde ma mai pot adresa.dosarul insa nu s-a oprit.cu aceleasi probe s-a redeschis.am avut 3 avoc dintre cei mai buni care mi-au spus ca nu se poate...nu au pe ce sa ma condamne.am o definitiva de 2 ani.al 4-lea avocat a depus actele medicale.m-am imbolnavit grav din cauza stresului.astept decizia inml.oameni buni sunt nevinovat pt d-zeu...am 40 ani,2 copii,si propria-mi afacere.vreau ca acest nenorociti sa fie audiati de avoc meu.unde sa mai depun plangere impotriva lor?inrap politiei sunt numai minciuni...ca fac infractiuni cu o masina ce am vandut-o acum 6 ani ,ca sunt prieten cu oameni pe care nici nu-i salut...si ca am o viata monotona..la magazin-acasa-magazin.mi-au scos-o ei din monotonie.m-au distrus.ajutati-ma!va rog....
Cel mai recent răspuns: anemary29 , utilizator 23:33, 10 Aprilie 2009
sigur ca cererera ta de amanare a executarii pedepsei intrerupe executarea si de aceea nu te-au cautat si nu te vor cauta, pana cand nu se va solutiona cererea. si daca ai o asemenea adresa de la tribunal care te trimite la inml, pai du-te cat mai repede,pentru ca va veni termenul de judecata si daca judecatorul vede ca nu ai fost,nu-ti mai da inca un termen si va respinge cererea. cu privire la dosarul principal, in care ai fost condamnat definitiv, chiar nu mai ai ce sa faci. s-a terminat si asta e condamnarea.
o sa introducem o cerere si la cedo si hartia pt inml astazi a luat-o av.au program doar miercurea.vreau totusi sa stiu unde pot reclama martorii mincinosi-excluzand sectia de pol care a intocmit dosarul-am mai facut o reclamatie si la igp in care cer dovezi ale caracterizarilor,filajul(au stat 1 luna in fata magazinului meu,dar am crezut ca pazesc pe cineva).nu inteleg de ce au venit dupa 1 luna la mine acasa,martorii care m-au acuzat nu trebuiau audiati in prezenta avocatului meu?si de ce tocmai mie sa mi se intample asa ceva?daca nu s-a spart acea locuinta,daca proprietara nu a depus reclamatie...de ce declaratiile fam si prietenilor au fost respinse?tara lu" papura- voda.e inadmisibil ce se intampla...si av imi spun ca sunt pline inchisorile de oameni nevinovati....
Ultima modificare: Joi, 15 Ianuarie 2009
anemary29, utilizator
initiati actiunea pentru Strasbourg-C.E.D.O. ,iar in tara atacati sentinta pe una dintre caile extraordinare de atac.
am inteles ca sentinta nu poate fi atacata atat timp cat nu au iesit motivele.le asteptam de 3 luni.
e adevarat ca nu poate fi atacata hotararea la CEDO pana nu e motivata, dar mare grija: termenul maxim este de 6 luni...

Alte discuții în legătură

Solutii dany1 dany1 NU STIU DACA CUNOASTETI CAZUL UNEI FETE DE 17 ANI, PE NUME MARTA CE ¨POSIBIL* A FOST OMORATA DE FOSTUL PRIETEN SI AL CARUI CADAVRU INCA NU A FOST DESCOPERIT, ... (vezi toată discuția)
Comutare de la pedeapsa pe viata la pedeapsa maxima denied denied Am doi prieteni (sot si sotie) condamnati la detentiune pe viata, au executat aprox. 15 ani din pedeapsa si ar dori sa faca cerere de comutare a pedepsei la ... (vezi toată discuția)
Primul act de adresare la cedo peraspera peraspera Sunt in criza de timp, trebuie sa trimit urgentissim la CEDO un minim de informatii pentru a nu iesi din termenul incontestabil de 6 luni de la pronuntare...ma ... (vezi toată discuția)