am primit citatie la politie si m-am prezentat.m-au pus sa declar ce am facut cu o luna in urma.de ziua fetitei mele.au fost audiati membrii fam si prietenii cu care am fost.eram cercetat pt tentativa de spargere de locuinta.s-a facut recunoastere din grup.o femeie care nu a vazut nr ce-l tineam in mana m-a recunoscut.alta dupa planse m-a recunoscut dupa :fizionomia cefei.un altul spune ca parca eu as fi -in instanta nu m-au recunoscut nici el nici prietenul lui:au fost influentati de sit fam.spun magistratii.martorii mei sunt prea apropiati mie si declaratiile nu-s valabile-spun magistratii.declaratiile acestor martori mincinosi se bat cap in cap.primele lor declaratii scrise nu coincid cu celalalte.am primit mandat de 29 zile.acelasi procuror mi l-a revocat dupa 10 zile!:lipsa probe.am facut plangere penala impotriva martorilor mincinosi.(vecini in acelasi bloc)acum 1 an si 3 luni.nici un raspuns.cei pe care i-au ajutat nu au cum sa ii ancheteze pt plangere mincinoasa.spuneti-mi unde ma mai pot adresa.dosarul insa nu s-a oprit.cu aceleasi probe s-a redeschis.am avut 3 avoc dintre cei mai buni care mi-au spus ca nu se poate...nu au pe ce sa ma condamne.am o definitiva de 2 ani.al 4-lea avocat a depus actele medicale.m-am imbolnavit grav din cauza stresului.astept decizia inml.oameni buni sunt nevinovat pt d-zeu...am 40 ani,2 copii,si propria-mi afacere.vreau ca acest nenorociti sa fie audiati de avoc meu.unde sa mai depun plangere impotriva lor?inrap politiei sunt numai minciuni...ca fac infractiuni cu o masina ce am vandut-o acum 6 ani ,ca sunt prieten cu oameni pe care nici nu-i salut...si ca am o viata monotona..la magazin-acasa-magazin.mi-au scos-o ei din monotonie.m-au distrus.ajutati-ma!va rog....
sigur ca cererera ta de amanare a executarii pedepsei intrerupe executarea si de aceea nu te-au cautat si nu te vor cauta, pana cand nu se va solutiona cererea. si daca ai o asemenea adresa de la tribunal care te trimite la inml, pai du-te cat mai repede,pentru ca va veni termenul de judecata si daca judecatorul vede ca nu ai fost,nu-ti mai da inca un termen si va respinge cererea. cu privire la dosarul principal, in care ai fost condamnat definitiv, chiar nu mai ai ce sa faci. s-a terminat si asta e condamnarea.
o sa introducem o cerere si la cedo si hartia pt inml astazi a luat-o av.au program doar miercurea.vreau totusi sa stiu unde pot reclama martorii mincinosi-excluzand sectia de pol care a intocmit dosarul-am mai facut o reclamatie si la igp in care cer dovezi ale caracterizarilor,filajul(au stat 1 luna in fata magazinului meu,dar am crezut ca pazesc pe cineva).nu inteleg de ce au venit dupa 1 luna la mine acasa,martorii care m-au acuzat nu trebuiau audiati in prezenta avocatului meu?si de ce tocmai mie sa mi se intample asa ceva?daca nu s-a spart acea locuinta,daca proprietara nu a depus reclamatie...de ce declaratiile fam si prietenilor au fost respinse?tara lu" papura- voda.e inadmisibil ce se intampla...si av imi spun ca sunt pline inchisorile de oameni nevinovati....
Solutii
dany1
NU STIU DACA CUNOASTETI CAZUL UNEI FETE DE 17 ANI, PE NUME MARTA CE ¨POSIBIL* A FOST OMORATA DE FOSTUL PRIETEN SI AL CARUI CADAVRU INCA NU A FOST DESCOPERIT, ... (vezi toată discuția)